Makanan Korea lagi..?

1:30:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Beef Sundubu Jjigae (Dubu Dubu Seoul Food)

Ye, ada yang akan kata..

"Bosanlah dengan Sally ni...asyik Korea je..."

"Jeles la dengan Sally asyik makan makanan Korea.."

"Kat sini takde, kat KL je banyak..."

Tak kisah la apa yang korang akan cakap...apa yang korang akan komen...terima la kenyataan Sally mmg addict dengan makanan Korea.

Haha.

Ketawa lemah sebab poket makin nipis.

You Might Also Like

12 comments:

  1. ntah bila dapat makan kat dubu2 ngan sally agaknya...kan sally....moga sally murah rezeki...leh belanja akak nanti...amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila akak nak...? adoi...belanja tu susah la...kita kongsi jela kak? :D

      Delete
  2. kalo ada jodoh ngan lelaki korea sally nak tak? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah mmg jodoh dengan Jung Yong Hwa...tunggu masa je ni :P

      Delete
  3. Teringinnnnnn nak makan korean food T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan dah kata dah...sure akan ada komen ni :P

      Delete
  4. hehehe, kalau kte tak boleh masuk makanan korea, pernah try dua kali tapi mcm tak best kat tekak. hihihi

    ReplyDelete
  5. Bila entah dapat pergi Dubu-Dubu ni

    ReplyDelete
  6. nak juga sikit hahahaha

    lya menabung sini sekali

    ReplyDelete
  7. nak kuar makan k0rean fo0d ngan kak sally b0le ???nanti b0le sembang sembang pasal abang y0ong hwa...*berangan~

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!