Luncheon @ KyoChon, One Utama.

9:37:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Ni kisah cuti Merdeka lepas...Isnin la kiranya...hehehe...mmg terlewat sikit ceritanya...sebab malas nak transfer gambar daripada phone...Kalau korang ingat, dalam bulan March lepas Sally ada berkunjung kat restoran ni buat kali pertama...boleh baca entry SINI...Tapi sedih sebab Siwon dah takde kat situ...dah kena ganti dengan Lee Min Ho...sentap...




Basically...ni kedai ayam goreng...so, kita makan ayam jela..hahahaha...Kali ni sebab tak sakit gigi...Sally makan semua jenis ayam! sedaaaap gila...mmg Sally suka gila....eh, Sally suka makan ayam sebenarnya...ye...jangan pertikaikan badan Sally yang comel ni...kekekeke


Nampak...nampak...punya happy muka dapat makan ayam...ayam je tu yang sampai camtu sekali dia senyum...hahahaha...kat sini Sally datang dengan kawan MYBoice Sally, yang Sally kenal masa g konsert CNBLUE...yeay! meet my dearest Ann!


My Sarawakian friends...hehehe...oh! lupa...makan ayam yang sedap kat atas tu semua Ann yang belanja...sebab dia kata kesian sangat kat Sally yang mengidam nak makan ayam...tolong laaa....ayam goreng pun boleh mengidam...kekekeke....

Eh, Sally mmg syorkan korang g makan kat sini...even duta dia dah bertukar kepada Lee Min Ho...tapi takpe...janji ayam sedap...

You Might Also Like

14 comments:

  1. dulu tringin nk g..tp skrang da x tringin sbb da tukar duta..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...sentap la SuJu kena tukar tu?

      Delete
  2. Dah macam upin ipin suk makan ayam.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally mmg kawan dgn dorang kat kampung..eh... (≧∇≦)/

      Delete
  3. amboi peminat tegar ni...sedapnye aym tu..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally x minat tegar kak...hahahaha... (^▽^)

      Delete
  4. follow sini 1517
    Singgah dari segmen mamaniza.com : http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  5. hamboiii...banyak ayam tu sally...bak sikit

    ReplyDelete
  6. Dah takde Siwon dah? Tak mahu pergi la macam ni! :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde dah Farah...sbb SuJu bukan duta dah kan...hmmm

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!