Lepak dengan blogger Mak Dara, Mak Lady & Mak Sofea.

4:59:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Disebabkan kak Mia Liana ada kat KL sejak kelmarin, jadi Sally ambil la kesempatan untuk ke hotel tempat kak Mia menginap untuk berjumpa dengan dia...lama dah tak jumpa....ikutkan plan asal nak ke rumah blogger Mak Dara, tapi sebabkan Mak Dara kesiankan kak Mia yang baru habis kursus, jadi dia pun datang la culik kami kat hotel malam semalam...

Semalam Mak Dara ditemani blogger Mak Lady (ibu kepada blogger Elia Jejariruncing), kiranya semalam Sally jela yang takde title mak lagi..hahahaha...Mak Sofea tu kak Mia Liana laaa..kekeke...saje je nak inform semua orang Sally lepak dengan mak-mak-mak...kekeke...Dengan Mak Dara dan kak Mia, Sally dah jumpa banyak kali...tapi dengan Mak Lady atau lebih mesra dikenali sebagai kak girl, ini baru kali pertama...

Sambil lepak, sambil makan dekat NZ Curry House yang berhadapan dengan KLCC tu...banyak la mendengar kisah-kisah mereka...yang sedih, yang gembira, berita pasal dunia blog, gosip pasal blog...banyak laa...tetiba terasa Sally tua sangat...hahaha...boleh ke macam tu?

Dari Kiri : Mak Lady, Kak Mia, Mak Dara, Sally

Nampak?

Tourist sangat perangai masing-masing...nak selfie pun nak include KLCC tu sekali...hahahaha...tapi mmg best la sekali sekala melepak dengan orang yang lebih berumur dari kita...yang lebih dulu makan garam dalam dunia blog ni...baru la terasa kerdil kita sebenarnya...mereka naik dengan usaha mereka masing-masing...yang Sally ni...entah kat mana la kedudukan kan....

Meh nak tepek selfie kat bilik hotel sekali...


You Might Also Like

10 comments:

  1. Kak Sally memang betul2 have fun ni ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, mesti...sementara kelas belum start -_-

      Delete
  2. Replies
    1. dorang ke kak sally yang tak nampak mak-mak? :D

      Delete
  3. mane satu mak dara ni? semua nya nampak muda je. hehe

    kite tag kak sally :)
    http://loveneddy.blogspot.com/2014/09/segmen-bloggers-20-facts-about-me.html

    ReplyDelete
  4. ni mak sofea datang.... hihihi... tq so much sally sudi flirt dengan kak mia... luv u..

    ReplyDelete
  5. hihi...tetibe sally jadi mak sally..hahaha

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!