Saturday, September 20, 2014

KLiK Magazine & MYBoice [CNBLUE] Mini Gathering 2014.

Untuk mengurangkan kedukaan kami yang tak dapat nak g 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Manila yang terjadi semalam (19/9/2014)....So, terjadi la gathering ini...Hehehehe...okay, Sally tipu...ni mmg dah lama dah nak buat tapi hari tu sebab ada sedikit kekangan, jadinya ditunda ke harini...

So, sebagai peminat tegar yang melampau tahap ketegarannya, jadinya Sally pun telah dipaksa rela oleh kawan-kawan Sally untuk join sekali..hahaha...

[LINK]

Sally bekerja harini...so, lepas kerja nanti baru Sally dapat join dorang...lagipun lambat lagi nak habis...hehehe...I will update the event soon!

Love ya people!

4 comments:

  1. minat sgt dngn yong hwa..lagi2 bergandingan dngn seo yun..hihih

    ReplyDelete
  2. selamat ber'gathering' sally...Korea Plaza kat area mana ek?...baru tau ni ada Korea Plaza kat KL...hihi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!