KLiK Magazine & MYBoice [CNBLUE] Mini Gathering 2014.

10:11:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments

Untuk mengurangkan kedukaan kami yang tak dapat nak g 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Manila yang terjadi semalam (19/9/2014)....So, terjadi la gathering ini...Hehehehe...okay, Sally tipu...ni mmg dah lama dah nak buat tapi hari tu sebab ada sedikit kekangan, jadinya ditunda ke harini...

So, sebagai peminat tegar yang melampau tahap ketegarannya, jadinya Sally pun telah dipaksa rela oleh kawan-kawan Sally untuk join sekali..hahaha...

[LINK]

Sally bekerja harini...so, lepas kerja nanti baru Sally dapat join dorang...lagipun lambat lagi nak habis...hehehe...I will update the event soon!

Love ya people!

You Might Also Like

4 comments:

  1. minat sgt dngn yong hwa..lagi2 bergandingan dngn seo yun..hihih

    ReplyDelete
  2. selamat ber'gathering' sally...Korea Plaza kat area mana ek?...baru tau ni ada Korea Plaza kat KL...hihi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!