Kenapa dengan muka kau...??

10:27:00 AM Sally Samsaiman 18 Comments


Pernah kena tegur macam ni...?

Hahahaha...hanya yang suka tengok drama Korea yang tegar yang akan faham scene ni...mana tidaknya...sebab nak habiskan 16 episod...kadang-kadang tu sampai tak makan, tak mandi la kan...hahahaha...tapi jangan sampai lupa nak solat ye sayang-sayang....

Drama Korea ni kalau setakat 16 episod takpe lagi...kalau dapat yang 20-23 episod tu...itu la parah sikit mata nak tunggu...

Siapa ada masalah macam ni..? Yang Sally tau Aisya Ahamad dengan Sally Yatiey mmg ada penyakit ni..!

You Might Also Like

18 comments:

  1. Hehehee alahai ni mmg minat sangat2 la nie ........Sabor jer la

    ReplyDelete
  2. Saly takkan takde penyakit camni hohohohoho

    ReplyDelete
  3. Kak sally, apa tajuk cerita korean yang baru. yang Rain berlakon tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang berlakon dengan Krystal tu ke...? My Lovely Girl tajuk dia... :)

      Delete
  4. sama la..kengkadang 1 masa tu layan tv je...excited nak tahu episod seterusnya..
    temptation pun bez gak drama terbaru ni

    ReplyDelete
  5. hahaha
    sally jgn buat slalu mcm ni
    nnti jd mata panda ..hihi :)

    ReplyDelete
  6. wakakakakakakakakakaka...dulu pernah.....bangun pagi lpas smyg subuh tgok drama korea heartstrings!hahahahahaha...wuhuuuuuuuuu....!hero reply 1997 tuh seo in guk!

    ReplyDelete
  7. Betul2! Kadang sehari tgk 4-5 episod sekaligus. So dalam kurang seminggu dapat habiskan 1 drama tu terus. Hee

    ReplyDelete
  8. hahahahah.... yang 16 episode kire sikitlah kan...ade yang sampai 52 episode tuh, sampai kite terlupa2 jalan cerita dia...blurr sekejab....hahahahha

    ReplyDelete
  9. Addicted sgt sampai xingat makn, tidur smua ke... Hehe

    ReplyDelete
  10. sama dengan akak la..gigih nak ngabiakan satu2 episod...padahal boleh je tunggu2 tapi sebab tak sabar..heheh

    ReplyDelete
  11. hoi baru nak angkat tangan mengaku species sama jugak, tengok2 dah ada dah nama kt situ. haha!

    sally tengok drama apa pulak ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. My Lovely Girl...hahahaha...mana ada tgk cerita pape...kelas dah nak start :P

      Delete
  12. last tengok cerita City Hunter lakonan Lee Min Ho.... jenuh nak tunggu..... sama la dengan My Girl... Boys Over Flower... hihi... tak minat kpop, sekadar layan hokeyyy jugekk

    ReplyDelete
  13. Saya macam ni gak la tapi sekali-sekala je. First time buat macam ni masa tengok BOF

    ReplyDelete
  14. hahaha btl2. kdrama fans selalunya ada masalah ni. Saya pula time tengok It's Okay, It's Love.. manangis2 2,3 episode terakhir uwu

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!