Karaoke.

1:17:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Pendek gila tajuk...hahahaha...Lepas hangout kat Tous les Jours @ WOLO Bukit Bintang, Mei ajak pergi karaoke...sebabnya dah lama kami plan...ada plan baik punya! Hahahahaha....Pusat karaoke pilihan, Neway...sebab ape..? Sebab ada lagu CNBLUE! Hahahaha...kan Sally dah cakap tadi...Sally ada "plan baik punya" kan...kekeke


Habis semua lagu CNBLUE kitorang nyanyi..kekeke...mmg serius dah macam g konsert even berdua sebenarnya...hahahaha...Tapi mmg best dapat kawan yang sekepala...dah la karaoke 4 jam...boleh..? Siap boleh g berhenti solat then sambung balik..kekekeke....


Nampak tak bukan main feeling lagi kakak ni..hahahaha...
 

Sally pegang je mike tu...bukan reti nyanyi....
 

Okay, Sally tipu...Sally yang banyak nyanyi..hahahaha...sebab sape yang sanggup karaoke 4 jam..? (kecuali Sally)... hahahaha...takdela...sebab time tu ada Happy Hour untuk student price, tu yang dah macam ape je....korang nak ke dengar suara Sally? eh..segan la...okay, bagi sikit je...hihihi...Jangan pangkah atau vote Sally untuk AF2015 ye..LOL

video

You Might Also Like

14 comments:

  1. hamboii....akak dah lama tak pi karaoke sejak berkawen nie..ohhooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...Sally pun dah lama la kak...tu yang bantai sekali 4 jam

      Delete
  2. Replies
    1. tolong la percaya kak! SERIUS! hahahaha :D

      Delete
  3. Sekali sekala karok pun best gak kan

    ReplyDelete
  4. Wooaahhh retissss .. hahahaaa .. ^_^

    ReplyDelete
  5. ingatkan lagu CNBlue....sally bg la lagu kpok skali nk dgr hehehe

    ReplyDelete
  6. 4 jam tu..konsert t nurhaliza pun sejam setenagh je..hhahahh

    ReplyDelete
  7. Sally mesti boring kalau karok ngan akak.Sepatah lagu Kpop pun akak tak tahu..hehe

    ReplyDelete
  8. nak vote sally af 2015..hihi
    pernah gi karaoke mcm ni
    mmg bez..pg ramai2 lg meriah

    ReplyDelete
  9. berKPOP tak ajak..minat sapa dlm CnBlue?WUHUUUUUUUUU...me,jonghyun n yonghwa...tp semenjak tgok citer the heir minat minhyuk......so gentle dia dgn lee boona lakonan krystal f(X)....CUTE COUPLE EVERRRRRR!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!