I'm running out time.

11:45:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments


Don't say you don't have enough time. You have exactly the same number of hours per day that were given to Helen Keller, Pasteur, Michaelangelo, Mother Teresa, Leonardo da Vinci, Thomas Jefferson, and Albert Einstein.

Hahahaha...It's not that I don't have enough time....I'm running out time...hari ni banyak benda nak kena buat...nak ke kenduri kahwin...dan lepas tu nak dating dengan kakak dengan mama...ibu kena tinggal kat rumah sebab dia dah surrender awal-awal...katanya tak mampu nak berjalan ke Times Square...

 
Rasanya hari ni sangat penat...ada beberapa minggu lagi sebelum kelas untuk semester 5 akan bermula...ye, Sally kan PJJ...so, kelas kami start agak lambar daripada budak-budak full time...tak kisah la...janji semester ni sekali lagi Sally gila...nak kena survive dengan 4 subject with 4 credit hours...haihhhh...

Takpela...May Allah ease everything ahead...

Have a nice weekend korang!

You Might Also Like

7 comments:

  1. good luck kak sally...hati hati sikit paper dgn kredit hour=4....jatuh grade sikit mmg matilahhh....
    semoga allah permudahkan......^^

    ReplyDelete
  2. Jom join GA menarik ini:

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/09/sweet-september-giveaway-by-mellya.html

    ReplyDelete
  3. Good Luck dengan new Sem kak Sally. :)

    ReplyDelete
  4. awww..good luck!! all the best..

    visit n comment me back yeaa!

    ReplyDelete
  5. Yes, we should stop finding excuses.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!