I am super duper busy!

3:30:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments

Hi korang!

*Sticky Post*

Sorry sangat ye...Sally tak blogwalking pun semalam dan harini pun sama, sampai la ke Ahad atau Isnin berlarutannya...I'm too busy...sebab akauntan Sally dah nak berhenti kerja...So, dia tgh dalam proses nak divide kerja kepada Sally dan jugak kawan Sally...sebab buat masa ni belum lagi ada orang ganti tempat dia...huuuu!~ Banyaknya!

Minggu ni pulak dah start kelas untuk semester 5 pengajian Sally di UiTM...whole day class, daripada pagi sampai la kelewat petang...haihhh! sumpah penat rasanya minggu ni...hopefully balik badan tak meragam la...InsyaAllah...Kebanyakkan post semuanya Sally buat auto-publish sebab tak nak biarkan blog Sally suram muram macam tuan dia yang kepenatan dan kesuraman..gittew!

Till then, harapnya korang sihat la ye...InsyaAllah minggu depan kalau Sally dah free sikit, Sally start blogwalking balik ye...maaf!


p/s : Tepek gambar Sally supaya korang tak lupa muka Sally sebab 3 hari korang tak nampak nnt kan :)

You Might Also Like

19 comments:

  1. Hehe so cute.. i like the last message.. Anyway best of luck and take care

    ReplyDelete
  2. Semoga sentiasa diberkahi kekuatan tuk berjaya selalu...

    ReplyDelete
  3. hehe sally xpe.buat je benda yg lbh penting tu :-D

    ReplyDelete
  4. Okay. Kak Sally. Jangan stress2 walaupun busy. :)

    ReplyDelete
  5. tak tak tak, akak tak pernah lupa muka sally..seriously... tak pernah lupa...

    ReplyDelete
  6. Fuh kesian sally.. jangan lupa makan ye

    ReplyDelete
  7. Singgah ptg dik Sally...muka dik Sally tetap dalam ingatan sebb comel...hehe...apa2 yang adik Sally lakukan semoga di permudahkan...

    ReplyDelete
  8. moga dipermudahkan urusan sally.. part akaun yumida mmg slow giler. x reti. huhu

    ReplyDelete
  9. Tak pe..dulu kan mana yanglebih penting..:)

    ReplyDelete
  10. Semoga dipermudahkan segala urusan, kak Sally :)

    ReplyDelete
  11. Ahh teringin betul nak sambung study

    ReplyDelete
  12. Sama jugak status kita cik Sally --> BIZI.
    Huhuhuhu..

    ReplyDelete
  13. Keep calm and just do it.good luck sally

    ReplyDelete
  14. Busy2 jugak dear, jaga kesihatan ya :)

    ReplyDelete
  15. Tak per.. Settlekan apa yang penting dulu..

    ReplyDelete
  16. Haaaa no wonder tak nampak muka ! All the best kakak. ^^

    ReplyDelete
  17. ha kita pulak baru habis minggu busy super duper semua ni. hehe.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!