Happy 3 years of service, Sally!

12:30:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments

Semalam merupakan anniversary 3 tahun Sally bekerja di MNM..hihihi...dah lama dah haa kerja kat sini...belum masuk praktikal 3 bulan lagi kan...kekeke...

19th September 2014.

Macam tak percaya je...pejam celik pejam celik dah 3 tahun Sally berkhidmat di syarikat sekarang...banyak suka duka, ilmu dan pengalaman yang Sally dapat kat sini...bos jangan cerita la kan...mmg Sally sayang bos Sally...hahaha...sebab dorang sangat understanding dan dorang jugak yang "memaksa" Sally untuk sambung pelajaran ke peringkat degree sekarang...

Bos Sally kata...

Aku tak kisah kau nak berhenti lepas kau dapat degree...janji kau dapat kehidupan yang lebih baik...dapat jaga mak kau...belajar la selagi mampu...

Nan hado bos lain macam dorang...Sally bersyukur sangat sebab dapat kenal mereka...yang lagi best part tak cukup duit nak bayar yuran...hahaha...senyum dan dapat! kekeke...


Apa pun...Sally memanjatkan kesyukuran kepada Allah sebab memberikan Sally peluang untuk mencari rezeki, peluang untuk mengenali mereka yang terbaik disini dan peluang untuk belajar bagaimana nak menghadapi kehidupan...InsyaAllah...Sally akan buat yang terbaik pada masa akan datang...

You Might Also Like

9 comments:

  1. Assalamualaikum dan singgah pagi dik Sally...semoga segala apa yang adik Sally impiakan akan terlaksana dan tahniah yer dik....

    ReplyDelete
  2. wah.. lama gak tu... tahniah.. semoga terus maju jaya

    ReplyDelete
  3. tahniah kak sally :) Moga Allah melimpahkan lagi rzeki pada kak . aamin :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah! Counting more years gitu kan kalau bos sangat memahami...keje bertahun2 pun rela...

    ReplyDelete
  5. Seronokkkkknya dapat kerja yg okay n bos yg okay ;D hee

    ReplyDelete
  6. wah bestnya dpt bos supporting cmni..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!