Hadiah daripada Tinie dah sampai! :)

2:00:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Semalam lagi sebenarnya dah sampai...tapi tak sempat nak update pulak...hehehe...beg comel ni Sally dapat selepas menang giveaway yang Sally join pada pertengahan bulan Ogos yang lepas...

2nd Giveaway TiNiE | Wink Photo Contest anjuran Tinie ni mudah je nak join...pasal tu la Sally join...dan dapat la hadiah comel ni...


Kalau korang belum kenal Tinie, boleh la jengah blog Tinie (http://aquagurl87.blogspot.com/)

Blog simple je tapi comel..hehehe

Thanks Tinie!

You Might Also Like

10 comments:

  1. Yeeaayhh!! Hadiah dah sampai :) Tahniah sally :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah boleh tmpt simpan coin

    ReplyDelete
  3. yea...dpt gk adiah hehe..leh ltk syiling

    ReplyDelete
  4. Tahniah dik Sally...comel hadiah yang adik Sally dapat...

    ReplyDelete
  5. Sally...lama akak tak singgah..lama tak blogwalking, sebetulnya..heheh

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!