GIVEAWAY : BLOGGER 1 MALAYSIA

4:59:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Assalamualaikum...

eh, dah sejak bila start tulis entry dengan salam ni...hehehe...Sally kena tag oleh Aisya untuk join GA ni...Sally pun tak perasan dia ada tag....nasib baiklah terbuka pintu hati nak godek entry dia...nampak tak ahkak Sally ni kaki stalker?

Okay la, just straight to the point jela ye...

http://schazjohari.blogspot.de/2014/09/giveaway-blogger-1-malaysia.html

Sally dah follow kak Schaz dah lama...tapi jarang kot kesana..hehehe...nnt sally rajinkan diri kesana la ye..kekeke...

Anda blogger dari mana?

Sally blogger KL yang lahir dan membesar di KL...sekarang menetap di Ampang...menulis blog sejak tahun 2011, sudah bekerja dan kini meneruskan pengajian secara separuh masa di UiTM Shah Alam, menyambung degree dalam jurusan Pentadbiran Perniagaan major dalam Pengurusan Sumber Manusia.

Kenapa Sally jadi blogger?

Oh! Sally mula menulis blog sejak tahun 2010 tapi masa tu menulis masa jiwa tengah kacau je...hehehe...lepas tu mula serius menulis pada tahun 2011, sebab masa tu dah start praktikal...hahaha...nampak tak masa praktikal dorang tak bagi Sally kerja...masa tu la start join GA, segmen bagai sebab nak gain followers dan jugak sebab nak follow blog orang...sebab masa tu Sally tak kenal mana-mana blogger...Sekarang ni Sally menulis untuk berkongsi tentang pengalaman hidup termasuk la kehidupan seharian, travelogue, makanan dan jugak proses pembelajaran Sally sebagai pelajar separuh masa.

Due date : 27th September 2014

Pemenang diumumkan : 1st Oktober 2014 

You Might Also Like

14 comments:

  1. Selamat bersegmen & good luck yer...
    Apa2pon Sally dah berjaya jadi protege kak mia gitu...hihi ^_^

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya...all the best kak sally :D

    ReplyDelete
  3. Sib baik Kak x kena tag....phewww...lap dahi....
    Selamat acik!!!

    ReplyDelete
  4. happy segmen, and gudluck sally...

    ReplyDelete
  5. Bagus juga kan... boleh tahu sejarah sally
    Good luck dear...

    ReplyDelete
  6. sama la kita..menulis blog sejak 2010..:)

    ReplyDelete
  7. Dah lama jugak sally berblogging ek.AA baru je mula.

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogger-1-malaysia.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!