From Etude House to The Face Shop.

10:30:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments


Hehehe...Kalau korang pernah baca blog Sally tahun ni...Sally banyak cerita pasal barangan Utude House...Tapi semalam kali pertama Sally masuk ke kedai The Face Shop...Actually kedua-dua kedai ni menjual barangan daripada Korea...eh, bukan la Sally obses dengan barangan Korea...tapi Sally mmg suka barang-barang dia...

Semalam Sally beli Nose strip je...hehehe...sebab barang-barang yang lain Sally dah beli daripada Etude House..kekeke...kantoi kan...hahahaha...Korang boleh la cuba barangan daripada Etude House, The Face Shop, Skin Food...dorang punya barang-barang facial mmg terbaik...Sally suka pakai...

You Might Also Like

16 comments:

  1. Teringin juga nak pakai tapi harga dia mahal sangat >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak...part mahal tu mmg x dapat nak tolong..kekeke

      Delete
  2. betul betul suke ngn produk korea ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muka sally yang suka dengan dorang kak :P

      Delete
  3. Face shop ni ok, tapi honey cream dgn body lotion die tak bau honey pon :D

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg bau dia banyak sikit...tapi lotion dia lg okay dr Etude House...

      Delete
  4. Sama..saya suka skincare dri produk produk tu..best dan mesra kulit heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...kalau dapat Skin Food lagi best :D

      Delete
  5. Omoo,korea?? Haha..
    Saya tengok je,tak beli,hehe...

    ReplyDelete
  6. Akak tau kedai denso jepun tu je, belum lagi pernah masuk kedai korea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Denso ke Daiso kak? hehehe...kalau suka skincare boleh la cuba masuk kak :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!