Etude House again...rabak la poket!

6:38:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments


Baru je cerita pasal The Face Shop, keluar lagi duit memborong kat Etude House...haihh laa...help me! Dah macam addicted pulak....memborong kalau sikit-sikit takpe...ni....adeh la...keluar duit macam air tau!

Yang Etude House ni pun satu...ada ke time Merdeka dia buat promo buy 1 get 1 free...camne la kita tak buntang mata pandang promo kan...hahahaha...okay, Sally tau tu alasan je..hahahaha....korang...tolong la Sally...camne nak berjimat kalau gini....jangan la nampak Skin Food pulak lepas ni...

-____-''

You Might Also Like

15 comments:

  1. kalau benda promo ni memang x bole lari la..huhu

    ReplyDelete
  2. Wohoaaa.. Tiey ada yg losyen hello kitty ty, mmg sedap giler bau :)
    Tulah, dia wak promo so ape lagi kan? hehehe

    My recent post : Pecah Rekod Selfie Terbanyak Dunia

    ReplyDelete
  3. Blh je... Sally tolong belikan utk kami sekali.. Hehe...

    ReplyDelete
  4. sedekah sikit kat Za..hahaha.. ^_^

    ReplyDelete
  5. amboii....adik akak....bak mai seketul ha....

    ReplyDelete
  6. sally beli 1, yg free tu bg sy.. itu mmg betul jimat....

    jimat tang mane ntah. hahaha!

    ReplyDelete
  7. haha...silalah berjalan-jalan sambil membeli belah lagi..hahaha

    ReplyDelete
  8. Memang boleh jadi gila kalau kedai-kedai macam ni buat sale kan

    ReplyDelete
  9. Maunya tak terbuntang mata.Buy 2 free1 tu..mestilah grab

    ReplyDelete
  10. tak pe..banyak duit beli je..jangan pening2 kepala..hehe

    ReplyDelete
  11. kalau jalan dgn akak, lalu depan kedai ni mesti akak tutup mata sally..hihi, tolong kawan nama..(silap2 tuan badan yg lebih)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!