Dating dengan Blogger Ainim Rashihah.

3:34:00 PM Sally Samsaiman 38 Comments

Rasanya rata-rata korang kenal dengan Anim, pemilik kepada blog Ainim Rashihah ni kan...Sally actually selalu je jumpa dengan dia...tapi takde la kerap...kadang-kadang tu bila dah rindu dengan kembar Sally yang sorang ni...terus la set time nak dating...okay, Sally tipu...reason dia sebab kembar Anim yang original ada tempah cookies dari Sally..muahahaha...


Tempat pilihan kami, Coffee Planet di Nu Sentral. Mohon sangat abaikan muka Sally yang serabai balik kerja tu...hahaha...dengan tudung senget lahaiii...dah macam kanak-kanak terbiar dah lagaknya!

Espresso Caramello

Eh, helo...kanak-kanak terbiar yang muka serabai kat atas tu reti jugak minum kopi tau...kekekeke..Sebab dia kan hantu kopi...minum kopi nak yang sedap je...


Incase kalau tak jugak kenal..hahahaha...ni la Anim...ye..dia mmg tak serabai walaupun dia balik keja tu...hahahaha...kami jumpa Jumaat lepas, lepas kerja...lupa pulak nak ajak kak Suria Amanda...haihhh...ampun kakak!


Ye...gambar dari tepi sangat tak serabai...kalau gambar depan...haihh...mintak maaf kat diri sendiri tau!

Ice Hazelnut Chocolate
Lepas ni kalau korang nak rasa kelainan, boleh la cuba mengopi atau mengeteh atau menge-coklat ke ikut suka korang kat Coffee Planet ni...recommended tau...sedap and (affordable dalam kurungan)...hahahaha....

eh, sape nak ajak Sally dating...masih dibuka.... :)

p/s : Kalau nak order cookies.

You Might Also Like

38 comments:

  1. bila plak nak dating dengan kak mia ni...

    ReplyDelete
  2. bestnya dating...bila nak dating dengan akak pulak nie..=D

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum...sally,

    wahh best nyer sally dengan anim memang rapat kan...

    mselim3

    pls: bagus ada blogger yang berdekatan dengan kita.. bersama kongsi minat yang sama.. good friend..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...

      alhamdulillah...jumpa kawan yang baik mselim...mmg seronok :)

      Delete
  4. bestnya skali skala dating...^_^

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. yela...dah Lya tak sampai KL lagi...kekeke

      Delete
  6. ok la...mood jeles....akak punya dekat x nak panggil pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo...jangan la macam tu kak...next time! ^_^

      Delete
  7. hihik..nak tunggu org tuh la belanja kita..errrr...sudikeeee?huuhuuhuu..akak kejer apa?selamat bekerja ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. maghi la kesini dulu kalau nak....

      keje bese-bese je... :D

      Delete
  8. korang memang suka bab dating ni.. next year dengan mama dan menantu jong hwa.. alamak, betul ke nama nya tu?? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah suka kak! hehehe...mama confirm je...datang Selangor pun tak bgtau...

      Yong Hwa la mama! :P

      Delete
  9. Bila pulak kita nak dating? Ajak Farah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila akak nak datang sini...? Boleh set time :D

      Delete
  10. mmg best bila dpt dating dgn teman blogger ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama pun date...mmg seronok kak! hahaha :D

      Delete
  11. kak sally!!!!!!! sedapnya air tuu.. jelesss.. hehe

    wah tak ajak kite ponn .kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...sedaaaapp gila *gelak jahat

      meh la kalau nak join :)

      Delete
  12. Teringin nak dating ngan Sally sambil mengopi hazelnut latte berais itu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. set time la kak...kita kan duduk area Ampang je -_-

      Delete
  13. sallyyyy bawa lah kite g siniiii.. hehe

    ada teh and choc jugak kan.. jom3! XD

    ReplyDelete
  14. Akak nak dating dgn dik Sally juga....hehe....

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!