Button bagde obsession!

3:59:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments


Bersih kan beg?

Hahahaha...ni sebab baru basuh...lepas Sally basuh tu baru Sally perasan...banyaknye weh button badge kat beg ni...masa nak cabut nak basuh tu tak kisah sangat...tapi bila nak pasang balik kat bag...terus macam...weh...banyaknya button badge! (lagi sekali)

Dah la banyak CNBLUE...nampak sangat oii minat yang terlampau kat dorang...hahaha...takde la...Sally mmg jenis suka menyimpan...suka membeli...dan suka menempah benda yang bukan-bukan...tu la pasal kakak selalu cakap, 

"Kau ni boros laa!"

Sekarang baru paham kenapa...

-____-''

You Might Also Like

15 comments:

  1. Replies
    1. Jangan la berkenan...dah xde lebih dah...

      Delete
  2. waahh sama kita..saya pon suke kumpul button badge masa belaajr dulu..masa tu penuh kt depan bag.. sekarang pon kumpul lagi..tepek je kat beg sekolah yg lama tu..beg tu waktu2 tertentu je pakai..sebab dah keje kan..jarang dah pakai beg tu..


    WAJIB TAHU: 6 Fakta Tentang MEAL SHAKES

    ReplyDelete
  3. fuhh obses button comel ni ek..haha button cmni salu bape rm ek?

    ReplyDelete
  4. banyaknyaa.. bestla,hehe..
    comelnya yang doraemon tu! <3

    ReplyDelete
  5. banyaknya.. nak 1 boleh?gurau ja..hehe

    ReplyDelete
  6. igt lg tak dulu musim kumpul button badge.. kecik besar semua ada..;D

    ReplyDelete
  7. uwaaa best nyaaa. same goes to me kak sally,kite pun suka kumpul button badge,tapi kite punye pinky T_T heee

    ReplyDelete
  8. nk culik yg doraemon tu lah. :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!