Borang Permohonan Online ke Kolej Profesional MARA Sesi Januari 2015.

1:08:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

Berita baik untuk mereka yang nak sambung pengajian di peringkat Higher National Diploma (HND), Diploma dan juga Sijil...boleh lah cuba isi borang untuk kemasukkan Januari 2015 ke Kolej Profesional MARA diseluruh negara...


Link Borang Permohonan Online ke Kolej Profesional MARA : SINI

Untuk senarai program yang ditawarkan, boleh klik : SINI


Ada 6 kolej di seluruh negara, boleh jenguk kat SINI...


Mungkin ramai yang tak pernah dengar Kolej Profesional MARA, tapi kalau yang jenis kaki godek laman web rasmi MARA sure kenal kolej ni...kolej ni mmg tak sepopular mahupun segah universiti yang ada dalam Malaysia...tapi...pengalaman dan ilmu yang kita dapat kat sini takkan boleh dapat kat tempat lain...ehem...sila la masuk KPM Beranang...lecturer semua best!


Cepat isi tau..permohonan dibuka daripada 25th Ogos 2014 - 26th September 2014 je...

Sape lambat dia la yang rugi..

^___^

You Might Also Like

6 comments:

  1. saya nak cari kerja dekat kolej ni..tak nak belajar kat sini..cmn tu? hehehe

    Perbezaan : Kurus Banyak Lemak Vs Gemok Tapi Kurang Lemak

    ReplyDelete
  2. Cepat2.. Siapa lambat dia rugi ;D hee

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. takde...mmg khas utk HND atau Diploma sahaja :)

      Delete
  4. semoga entry nih bnyk membantu mereka yg ingin sambung belajar....rebutlah pelunag sepuas-puasnya


    P/S: hai kak sally..so sorry lama dah ta menyinggah sejak balik U......hari nih boleh ziarah seperti biasa...ingt kita ag x?hohohohohoho

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!