Bila bos balik daripada Istanbul.

7:30:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments


Minggu lepas, sepanjang minggu bos Sally takde kat office...takde la heaven mana...walaupun dia takde...still ada lagi 3 orang bos besar...hahaha...so, takde maknanya nak melepak kan...kerja tetap kerja...bos yang bercuti bukan kita kan...

Pagi tadi dia masuk, terus bagi hadiah sorang satu...bos Sally yang satu ni kalau kemana-mana mmg dia tak pernah lupa kami kat office...walaupun kadang tu bawak balik keychain je tapi it's better than nothing kan?

So, dapat la beg kecik dan keychain daripada Istanbul...masuk ni kali kedua la Sally dapat souvenirs daripada Istanbul...kali pertama masa kawan kepada ibu pergi sana...boleh baca dalam entry Istanbul mari ~

Alhamdulillah.. 

You Might Also Like

7 comments:

  1. Alooooo baiknya boss dia , kalau kita ? Nan hadoooo.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...murah rezeki sally...^_^

    ReplyDelete
  3. Bestnya dapat bos baik gituuuuu ;)

    ReplyDelete
  4. wah bestnyaa.. sonok dpt bos baek mcm ni.. ttp igt pkerjanya walaupon pegi bcuti kan ;)

    ReplyDelete
  5. Wahhh bestnya dapat bos baik...^^

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!