Monday, September 1, 2014

Anak buah pertama 5B'07 kami :)


Wan Muhammad Rayyan.


Yeay! Alhamdulillah....ni la anak buah kami yang pertama...anak kepada Wan Nazrin dan jugak Fiza Mazlan yang Sally pernah cerita dalam entry Congrats Wan! dan jugak entry Wedding, Melaka Trip (Part 1)... dalam tu kalau korang baca korang akan kenal la ayah kepada Rayyan...hehehe...




Buat masa ni Sally belum sempat nak jumpa dengan Rayyan sebab Rayyan dengan mama dia dah balik Melaka untuk berpantang kat sana...sepatutnya hari ni kami nak ke Melaka tapi tak sempat la pulak...so, terpaksa la kena tunggu mereka balik KL nanti...Kamarul dengan Syawal je la yang sempat jumpa baby Rayyan kat Hospital Putrajaya lepas dia lahir Khamis lepas....

Alhamdulillah...happy gila kitorang budak kelas 5 Bestari'07 bila dapat tau yang Rayyan dah lahir...seronok tu jangan kira la sebab ni anak buah pertama kami...kekekeke...bak kata dorang....tahun depan dah kena save duit untuk duit raya anak-anak buah sebab insyaAllah akan ada lagi sorang yang lahir...eh, bukan anak Wan la...anak Eja pulak...

Happy! ^_^

15 comments:

  1. haha..akak ingat dulu masa first time ex-schoolmate dapat baby, semua pun excited..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbb kami majority belum kawen kak sal...tu yg over...hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. Kannn?? Kekeke...suka gila tgk baby!(^ω^)

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih bagi pihak la ye kak Maria :)

      Delete
  4. Tahniah..comelnya..sukaaa sangat...hihhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bagi pihak la ye kak Zila...comel je kan Rayyan? :)

      Delete
  5. hi makcik sally..tahniah. hahaha

    ReplyDelete
  6. alolooo bestnya tgk baby.. klau ada baby lg best kan?? hahahha.. *buang tebiat*

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!