Alahai rambut abang Yong~

3:57:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments

Buat kesekian kalinya...apa yang akan berlaku kepada Sally setiap kali CNBLUE akan keluar negara untuk konsert jelajah dunia mereka dan dia tak dapat pergi...sesungguhnya dia akan meroyan dan terus meroyan sampai la habis konsert seminggu lepas konsert....

Hari ni cerita pasal rambut la...semalam agak trending dekat Twitter (CNBLUE FANS jela) pasal Lee Jong Hyun akan potong rambut dia yang dah panjang sangat melampau tu....


Sebenarnya Jong Hyun sayang rambut dia...tapi dah nama pun selebriti kan...dia kena la jaga penampilan diri...potong jugak la rambut dia semalam...sampai la jadi hensem balik macam ni....


Kali ni mmg tak boleh nak nafikan...Jong Hyun mmg handsome...padan la ramai orang minat kat dia...ramai tu refer kepada CNBLUE fans jela...korang excluded kot...hehehe...tapi...tapi yang tak dapat Sally nak terima...rambut Yong Hwa...


Nampak tak Jong Hyun kat belakang tu...adoi...apa punya airport fashion la Yong Hwa ni...setewess pulak ahkak ni...hahaha...rasa macam nak capai rambut tu terus kerat pakai gunting kasi pendek! Hahahaha...mmg serabai gila...ni la fashion airport dia yang paling serabai sekali pernah sally tengok sepanjang 5 tahun jadi fans dia...kekeke...adoi...pakcik ni kalau dah hensem, hensem sangat...kalau dah serabai...ish!

Kes ni jadi sebab Yong Hwa datang straight ke lapangan terbang daripada sesi penggambaran drama The Three Musketeers yang sedang ditayangkan sekarang...dengan tak tidur, terus ke airport untuk flight ke Manila, Philippines untuk konsert terakhir bagi jelajah 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Manila.
 
Ye..kali ni Sally hanya mampu tgk dari kejauhan sebab tak sempat nak kumpul duit kesana...So, kalau nampak Sally meroyan sebulan seminggu tu...maafkan jela ye...dia mmg masalah jiwa dan raga bila tak dapat pergi...Harap-harap konsert berjalan lancar...nak kena shut down uninstall Twitter sebab ramai yang update...


p/s : I missed CNBLUE.

You Might Also Like

11 comments:

  1. Cantikkkkk je dan sesuai dengan dia ;D hee

    ReplyDelete
  2. Hahahahaha Yoooonggg walaupun messy , I still love you. Eh ! :P

    ReplyDelete
  3. Hohoho, ni student perempuan dkt sek pon suka ni...

    ReplyDelete
  4. yong hwa ttp hensem dhti iollss..huhu

    ReplyDelete
  5. Jonghyun handsome sangat rambut pendek! Dah tak macam ahjumma pun :D

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan singgah pagi Jumaat dik Sally...tetap hensemlah boyfriend adik Sally....hehe.....Akak tag yer dik Sally...jemput singgah tau....


    http://mardiahdiana.blogspot.in/2014/09/liebster-award-tagged-by-bbwana.html

    ReplyDelete
  7. PPPPERGHHHHHHH.....yonghwa walaupon serabai tetap hensem..hensem di muko .....jonghyun kalau rambut pendek nampak manly habis...........mana minhyuk?mana minhyuk?hooohoohooo...walaupon minat yonghwa minat kat minhyuk lagi....hahahahahaa.....
    alaaaaaaaaaaaaaaa.......kita dah low dah kpop fever n terus dtg balik itu demam kpop baca entry nih...heheheheheh

    ReplyDelete
  8. serabai pun ok je nampak... haha...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!