Wordless Wednesday! [Keychains]

9:02:00 AM Sally Samsaiman 22 Comments


Masa letak kat bag, dah banyak tangan nak cuba capai..hehehe...tapi masih lagi rezeki "mereka" berdua kat atas ni nak bersama dengan Sally...or else, Sally meraung la kan sebab hilang..hahahaha...

Mucho mucho love!

You Might Also Like

22 comments:

  1. Brtmbh lgi koleksi yonghwa sally hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yong Hwa je yang belum perasan ni..hahahaha

      Delete
  2. Replies
    1. Sally yang comel ke keychains kakak? ^___^

      Delete
  3. Ermm yang nama YH tu macam best je , kita ada gitar je. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu kita beli lama dah la...kalau nak cari lagi dah takde..huhuhu

      Delete
  4. Replies
    1. InsyaAllah kak...simpan dalam peti besi dah...kekeke

      Delete
  5. woww.. byk nyer gatal tangan.. jaga elok2.. nnti sedih x sudah .. huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...benda comel kot agaknya...tu la pasal..hehehe...

      Delete
  6. bnyk yg gatal tgn sebab keychain tu cantik and comel..

    ReplyDelete
  7. dapat jugakkk...hihihihi, jaga bebaik ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kak...simpan dalam peti besi dah...kekeke

      Delete
  8. Replies
    1. baiklah! hehehehhe...akan disimpan rapi :)

      Delete
  9. malam kunk nk culik satuu..hehehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau hilang tau dah nak cari sape... :)

      Delete
  10. Replies
    1. Kalau x comel...xdela byk tangan yg nak gapai...hehehe.. (^▽^)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!