Variety of tarts!

1:37:00 AM Sally Samsaiman 31 Comments

Gagah update pukul satu pagi sebab nak cerita pasal kuih tarts? Hahahaha...takde la...sebenarnya masa bukak hamper kat office kelmarin...ada la kuih raya dalam hamper tu...yang menarik bagi Sally ialah kuih tarts dia yang dia letak dalam satu bekas tapi ada different kaler....which is macam kat bawah ni laa....


Sekali tengok...benda pertama yang come out dari kepala Sally...eh...dah macam teletubbies pulak...hahaha...kan...? overall, variasi kuih tart ni mmg sedap...kalau kena dengan inti...kena dengan kulit dia...mmg sedap gila...yang edition kat atas ni...Sally suka yg warna purple tu...perisa blueberry...mmg sedap gila...tapi malangnya yang original version, tart nenas dia tak sedap...

eh, korang suka makan kuih tarts?

You Might Also Like

31 comments:

  1. Nampak comel sangat sebab warna-warni but too bad saya tak suka tarts. hik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa...Farah tak suka tarts ke...hmmm :(

      Delete
  2. comeilah tat dia.. mesti sedap, mama pengemar tat ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah la comel mama...sedap pulak kot! :)

      Delete
  3. eh mcm ada kt jamuan raya office tu hari. tapi warna hijau. tak tau la kalau ade kaler lain jugak sebab itu pun tinggal sikit lagi.. byk dah dikebas org. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau hijau tu perisa apple...sedap jugak...hihihi...

      Delete
  4. laparrr!! tolong makankan..hahaaaahahhhhahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah siap tolong habiskan lagi...hahaha

      Delete
  5. Dah ler comel sedapp pulak tuuu ..kalau comel saja tak sedapp tak guna jugak kan Sally ..comel dan sedapp ..TERBAIK !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib baik kulit dia dgn inti sedap Kak...hahahaha...sally pun balun je!

      Delete
    2. Kalau sedap kita makan jer hehehe

      Delete
    3. rezeki jangan ditolak...gittew haaa~ hahaha

      Delete
  6. sedapnya kuih tarts ni, cantik colorful :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg sedap gila! Kalau bg sebekas pun layan je...hahaha

      Delete
  7. 1st time tengok tart warna warni :o

    ReplyDelete
  8. comelnye warna dia . haishh :D

    ReplyDelete
  9. Qhaira suka tgok teletubbis...leka dia kalau tgok citer tuh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh...sama macam sally kalau tgk cnblue laa...motif!

      Delete
  10. A, ah.comel sgt.x silap saya ada tart strawberi, tart blueberry dan tart nenas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul la tu...yg warns hijau tu perisa apple...huhu

      Delete
  11. Assalamualaikum dan salam singgah pagi isnin dik Sally..comelnyer tart tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg comel gila! Kalau bg sebekas pun layan je...hahaha

      Delete
  12. Hahaha aahla ! Macam teletubbies. Tinky Winky , Dipsy , Lala , Po.

    ReplyDelete
  13. comel bila kuih yg dah biasa mkn tetiba buat mcm2 kaler..
    anne suka tart!! hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg comel gila! Kalau bg sebekas pun layan je...hahaha...sbb sedap...gimme five sikit!

      Delete
  14. Deno tak makan kuih tart.... heeeeee

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!