The Manhattan Fish Market.

8:31:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Yeay! Makan lagi...hehehe....Semalam masa keluar untuk jumpa dengan kawan Sally kat Nu Sentral...tetiba tekak teringin nak makan fish and chips...kali terakhir Sally makan fish and chips rasanya awal May lepas...lepas tu mmg tak makan dah...Sally susah nak makan benda-benda yang western ni unless tetiba craving gila...hah! kalau dah gitu mmg kena cari sesangat sangat...gittew!



Scallops Fish Chicken (SFC)
Huihhh...tempting gila...dalam ni ada Cajun grilled chicken breast, crunchy fried scallops and all-time favorite fish fingers...mmg sedap! Sebenarnya ni kali pertama Sally berkunjung ke The Manhattan Fish Market...sebab sebelum ni ingatkan The Manhattan Fish Market ada jual ikan je...semata...lagipun takde orang pernah ajak Sally pun...tapi sebab Sally dah craving sangat...tu yang gagah jugak g semalam...tapi mmg Sally suka la dengan makanan dia...


Comel gila kot menu dia...hahahaha...dia design macam piring hitam...dan boleh main pusing-pusing...ye...Sally kekadang mmg over sikit...remaja tua la katakan...hahahaha....


Semalam Sally ambik set...so, dapat haa Cirus Sundae (Citrus Mint, now given a frozen confectionary twist for a deliciously refreshing dessert) dengan air Float tu..hihihi...dua-dua ada aiskrim pulak...awak dah la batuk...seronok pulak makan aiskrim..hihihi...nasib baik la dada masih okay...hehehe...

Korang suka makan Fish & Chips?

You Might Also Like

17 comments:

  1. Replies
    1. memang sedap gila Sally...alhamdulillah :)

      Delete
  2. tak pernah makan fish and chip kat the Manhanttan fish market lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally ni pun baru first time Zawiah :)

      Delete
  3. Nampak sedap sangat fish and chips. Kat sini tak berselera sangat nak makan benda-benda macam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sally pun jarang makan Farah...tapi bila craving... Mmg kena cari...

      Delete
  4. nampak sedap :9 saya prefer mkn fish n chips dri makan lamb chop. ikan lagi sedap

    ReplyDelete
  5. Shedapnya Sally..aduyai..terliur akak memalam buta nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...dah kenapa memalam buta akak usha...kekeke (*^▽^*)

      Delete
  6. mama selalu ulang alik depan kedai restoren dorang ni, nak masuk fikir 2 kali.. sedap ke, mahal ke.. kenyang ke? ni terbaca review sally ni, mama ingat nak ajak suami lah celebrate besday kitaorang kat sini.. hihi.. mesti sedap kan.. tgk sally kata sedap.. hihi

    ReplyDelete
  7. Terbaru, kat KB Mall, Kota Bharu pun dah ada rasanya.. Tapi tak sempat pun lagi nak pergi..

    ReplyDelete
  8. scallop fish chicken mcm.sdap aje

    ReplyDelete
  9. suka gak makan kat sini...tapi agakl pricey, tak boleh selalu..huhu

    ReplyDelete
  10. Nasib baik saya dah makan tadi,kenyangg.. Haha..
    Kalau tak,terliur je tengok makanan kat atas tu..

    ReplyDelete
  11. macam sedap ja. hehe. kat sini ada tax jugak ka?

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!