The day of result...

3:59:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

14th August 2014...

Student UiTM punya hari paling takut nak tengok email...hahahaha...sebab ni la harinya result buat semester masing-masing nak keluar...muahahaha...errr...termasuk Sally la sebenarnya....

Alhamdulillah...semester ni ada satu jenis huruf je dalam result... semua B!

Adoiyai...ye...semester ni langsung takde A...agak terkilan jugak sebenarnya...tapi semester lepas semua paper tough yang sally ambik...semua 4 credit hours...which is agak gila jugak semester lepas...haihh laa...mmg penat fikir bila nak sumbat semua dalam kepala....

tapi takpe...masih ada lagi 3 semester untuk habiskan degree PJJ Sally ni...lepas ni InshaAllah kena kuatkan usaha lagi kan...

so, my dear UiTM senior and junior..how's your result this semester..?

You Might Also Like

16 comments:

  1. work hard for your cgpa ok??? yong hwa tu letak tepi... lagipun he annoyed you kann???

    ReplyDelete
    Replies
    1. that is the hardest part kak! eh laaa...org x kenal pun sape Yong Hwa tu :P

      Delete
  2. Tahniahhh... sem2 dpn konpom A straight kt result.... hiks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah Jijah...doa-doakan la..tahniah dapat masuk UPM :D

      Delete
  3. insya Allah, yang akan datang buat lagi baik ek...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak..insyaAllah...kena kuatkan usaha lagi nnt :)

      Delete
  4. Congrats Sally , sila cuba lagi semester hadapan. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Nurie...hmm..kena keja kuat lg :(

      Delete
  5. usaha lagi sally, jangan pernah berhenti usaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah mama...terima kasih atas dorongannya :')

      Delete
  6. Tahniah :)
    All the best untuk sem seterusnya..
    Fighting,kak sally!! Hehee

    ReplyDelete
  7. Tahniah .........
    All The untuk step yang seterusnya ...
    Usaha tangga kejayaan ..........

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!