Teaser : 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur.

10:15:00 AM Sally Samsaiman 20 Comments

Perghhh...siap ada teaser...hahahaha...sebenarnya tgh ada kerja sikit ni...baru nak clean kan memory card yang dah 32GB penuh termasuk phone memory...dah macam orang gila ambil video ek...muahahahaha...so, Sally kasi teaser sikit...





Seronok lepak bersila main gitar ye Lee Jong Hyun? Hahahahaha...





Ahhhh....I'm having post withdrawal concert moment right now...hahahaha...already love sick! Missing them already...Dating for 2 and half hours is not enough! Muahahaha....

Okay! bagi Sally masa sorting gambar dulu...pastu baru Sally update pasal konsert okay..? Nah! amik ni Nurie...bising sangat aihhh!

You Might Also Like

20 comments:

  1. wah...mesti banyak lagi gambar dalam simpanan...l

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak kak! almost 1000+ picture..hahaha..okay...Sally tipu :P

      Delete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah isnin..wahh..bnyknyer gambar dia...

    ReplyDelete
  3. peh,.. banyak betul koleksi sally ni

    ReplyDelete
  4. menarik mesti havoc..mesti penuh memorry slly dgn video..save dulu elok2

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg penuh Lya! penuh sangat...sampai dah kena notification :P

      Delete
  5. Hahahahaha melting macam butter dah ni. Ekekeke. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. g lari masuk dalam fridge balik sebelum makin teruk mencair nya!

      Delete
  6. parah betul korang nurie ni. Sally takpe lagi, yg nak kawen tu ha.. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan...sally takpe kan...muahahaha...tu la pasal :P

      Delete
  7. Teaser jer?? Huhuhu...rindu ler kat dorang best sangat. Datang ler tiap2 tahun kita pasti pergi..~

    ReplyDelete
    Replies
    1. teaser jela dulu...nak full update kena tunggu mood...muahahaha

      Delete
  8. Ehem , nak gambar minhyuk please kak sally ! Addicted dengan dia nie haaaa . Rindu dia . Hehehe please please

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susah sangat nak dapat gambar Min Hyuk.... :(

      Delete
  9. Replies
    1. ni sikit je kak...total up ada around 1000 :P

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!