Sliding Panda :)

7:01:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments


Alolololo....Kenapa comel sangat ni..hahahaha...

Gambar ni Sally dapat masa kak Nadia share dekat skype...Dia je alert kalau Sally tgh bengang or tgh marah...Selalu kalau Sally tgh sedih ke tgh down ke...Kak Nadia sure akan kongsi cara yang pelik-pelik which is mmg sebenarnya boleh kurang tekanan la...err....dalam kes ni tengah merajuk dengan Jung Yong Hwa la...muahahaha....

Oh! Sally pun nak share dengan korang yang tgh bersedih atau yang tgh ada masalah tu....bukak la artikel "15 Things That Will Put A Smile On Your Face If You're Feeling Down" ... sure lepas korang tengok, korang akan senyum dan hilang beban kat dada tu....

Just try...

You Might Also Like

18 comments:

  1. Panda itu comel. Lawak betul bila pandang yang bergelongsor tu terlanggar untot panda yang lagi satu tu. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau takde kamera depan kita...terus dia peluk..hahahaha...comel lahaiii~

      Delete
  2. haha.. lawak giler panda ni, pandai pulak main gelongsor panda ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan dia main mama....tu an dia yg tolak..hahhaha

      Delete
  3. Comel dan macam best je main slide.nk join, panda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe..boleh boleh...janji jgn langgar dia :P

      Delete
  4. Tayah cute sangat panda tu , tendang karang bergolek. hahahaha.

    p.s : sally kalau kite jumpe malam ni ok ke ? tapi takut lambat. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tuan blog pun comel kot..eh...kaitan sgt!

      p/s : motif la sangat kak oii msg kat blog ni...?

      Delete
  5. macam mana bunyi panda eh? sally pernah dengar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, entah la uncle...uncle pernah dengar?

      Delete
  6. ishhh.. comeh sangatttt! rasa cam nak picit2 jek montot panda tu.. haha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haip! haip! xtamaoooo...kesian dia...hihihi :D

      Delete
  7. Wuu~ comelnyaa panda tu.. Nak cubit~~

    ReplyDelete
  8. Alolololo akak tgk ni sekali ngan Akif ...Akif cakap Umi leh tak kita beli pandani kita bela kat umah ..hahahaha anak sorang ni mmg lawak betulllllll

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!