Siapa yang korang nampak..?

8:09:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments


Siapa yang korang nampak..?

Soalan yang ni Sally tanya kat Instagram Sally beberapa hari lepas...hehehe...masa ni tgh tengok cerita Temptation lakonan Kwon Sang Woo...Sally tengok cerita ni pun sebab ada Lee Jung Shin...kekeke...kalau tak, mau tak tengok kot! hahahaha....

Rata-rata yang minat kucing...nampak si Pak Janggut tu dulu sebelum nampak Kwon Sang Woo...sebenarnya kat tempat si PJ duduk tu ada pasu bunga...tapi sebab si PJ asyik tolak-tolak pasu tu sebab nak duduk kat situ, ibu terus alih...dan-dan alih, terus duduk kat center court! Hahahaha..keji punya PJ....

Haihhh...boleh kena sakit jantung tau dengan si PJ ni...nakal dia Allahu...tak larat nak layan...hahahaha...makan memilih pulak tu...pastu boleh pulak merajuk tak nak makan bagai..MOGOK! ish ish...kucing ni ikut perangai sape tak tau..kekeke...

You Might Also Like

20 comments:

  1. comel je pose si PJ ni.... tompok2 die unik ek! :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Sally tgk ke Temptation? Hehehe... (≧▽≦)

      Delete
  3. comelnya kucing..patutlah dia tolak pasu,dia nak duduk situ..pandai eh ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mengada sebenarnya...selalu elok je tdo kat tepi pintu semua...hehehe

      Delete
  4. Pak janggut comell!! Hehe..
    Tak tengok lagi cerita Temptation tu,huu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia mmg sangat comel...hehehe...
      Dah boleh start tengok la..kekeke :D

      Delete
  5. Hehehe rasa2 dia ikut vperangai Sally la tuuuuuu ..Kuakuakua..Layan jgn tak layan nanti dia larikkkk susah hehehe ......

    ReplyDelete
    Replies
    1. haip kak! tuan dia tak memilih ek makan..hahahaha...lari jela..penat nak jaga dah..kekeke

      Delete
  6. Plot Temptation makin best. Haah, adik Na Hong Joo tu team CN Blue kan, beria sy Goggle, hikhik. Pastu kn, x sabar2 nk tgk episod seterusnya The Three Musketeers, ader Yong Hwa (betul x eja?)....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi kak Ayuni! lama tak nampak...

      Yup...Temptation tu ada Lee Jung Shin, dalam The Three Musketeers tu Yong Hwa berlakon sebagai Park Dal Hyang...

      p/s : betul dah eja tu..kekeke~

      Delete
  7. Comel sangat kucing tu tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam kak sally kan comel...? kekeke~ :D

      Delete
  8. Replies
    1. sebab yang kat TV tu bukan Yong Hwa je pun..hahaha

      Delete
  9. PJ comel. <3 <3 <3 Tgk byk kali baru perasan ad kucing kat situ ==' hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu belum lagi kak Sally letak Jong Hyun...kan... :P

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!