Senarai Peserta 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur Merchandise Contest.

3:55:00 PM Sally Samsaiman 21 Comments

Okay! Dah tamat dah contest yang Sally anjurkan sempena 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur. Tak ramai pun join...mungkin sebab semua malas nak bodek Sally kan..hehehe...xpela..tak ramai pun takpe...Sally tetap berterima kasih sebab korang sudi join...Sally saje je nak kongsi kegembiraan Sally dengan korang...Yela...dah merajuk dengan Yong Hwa, Sally kawan la dengan korang la..kekeke...Lagipun, lagi sikit...Lagi senang kerja Sally nak pilih pemenang...

So, peserta seperti yang dibawah ni ye...


  1. http://nanameer-patrickstar.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  2. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  3. http://sunshine4butterfly.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  4. http://akukupukupu.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  5. http://fiqanszsecrets.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  6. http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  7. http://www.mamaniza.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  8. http://msvelentine.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  9. http://adna2029.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  10. http://yangbaik.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  11. http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  12. http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  13. http://nurulhidayahpeace.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  14. http://haipakwe.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  15. http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  16. http://husnamalek.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  17. http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  18. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  19. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  20. http://norminieza.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  21. http://izzahazryna.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  22. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
  23. http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
 So, kepada 23 orang peserta ni...tunggu la kedatangan Sally untuk buat spot check ye..kekeke....and btw, kepada bakal pemenang gitar tu...Sally nak mintak maaf awal-awal sebab Sally terpaksa delay kan penghantaran keychain tu sebab baru dalam proses sending daripada Indonesia...nanti kalau dah sampai baru la Sally boleh pos...tapi yang untuk pemenang poskad...Sally akan pos ASAP la once dah ada pemenang nanti ye..kekeke...oh! lagi satu...Sally nak inform kepada yang join ni...ni bukan official punya merchandise tau...ni just merchandise yang Sally bagi...jangan korang g canang Sally bagi official pulak..kang Sally kena pulak..kekeke...

Jemput la blogwalking kat blog kawan-kawan ye..hehehe...Nanti Sally menyusul...

You Might Also Like

21 comments:

  1. Wowowooo number 13 .. Nak buat spot check jugak lah .. Ekekekekeee ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy blog walking! Hehehe... ヽ(*≧ω≦)ノ

      Delete
  2. ala dah tutup dah...xsempat join! tension!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa...Aisya lewat sangat ... Huuu~ (ノ*゜▽゜*)

      Delete
  3. Replies
    1. Xpela...kan Fatanah dah beli...hehehe

      Delete
    2. Nasib baik dpt beli keychain tu.. Huu~
      Kalau takk..

      Delete
  4. Replies
    1. Yang paling last dgn entry yang paling panjang...huhu

      Delete
  5. Replies
    1. Best of luck Zawiah... ☆*:.。. o(≧▽≦)o .。.:*☆

      Delete
  6. Kak Lya no 17 hehehhe .......
    Jemput datang umah jemput jemput..

    ReplyDelete
  7. Kita dah ada dah. Lalalalala. *berlagak*

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!