Selepas seminggu!

9:39:00 AM Sally Samsaiman 15 Comments

Selamat kembali bekerja! Hahahaha...ye, Sally mmg cuti lama sbb company mostly Malay & Islam kan...so, kena paksa cuti oii even dah unpaid leave...hahaahahaha...

Hows your raya oii..?

Macam yang korang tau...Raya sally sangat la sedih..takde gambar raya...sebab phone sally rosak...semalam baru hantar ke Sony center...hmmm...lagipun makcik Sally kerja...so, from raya pertama sampai la raya keempat Sally duduk rumah je berbekalkan TV yang cuma ada channel TV3...sampai dah naik gila Sally duduk rumah...kalau rumah nenek Sally yang lama ada la pantai depan mata...bukak pintu je nampak laut...ni duduk rumah makcik Sally, jauh dari bandar...duduk kat tgh hutan aihhh...mmg tak jadi ape laa...bosan..serius...Sally makan, tido, tengok TV, makan lagi...tu je la rutin dalam 4 hari!

bersyukur gila hari ni dah mula bekerja...mmg dah bosan tahap melampau dah..hahahaha

Selamat bekerja kepada semua yang mula bekerja hari ni!

^_______^

You Might Also Like

15 comments:

  1. alahai..ciannya sally.. selamat hari raya sally.. ayu semalam masuk keje da..

    ReplyDelete
  2. alàa kesiannya cuti raya mcm tu je..sy msh bcuti.hehe

    ReplyDelete
  3. Pone mintak kne tukar kot tu kak Sally.. hihihi... Selamat Bekerja kak Sally! :)

    ReplyDelete
  4. Saya tak cuti pun lagi sejak raya pertama hari tu. Tak sabar nak cuti walaupun tak buat apa-apa

    ReplyDelete
  5. alololo kesiannya, time rayalah fon nak rosak bagai kan.. Selamat Hari Raya Kak Sally! :)

    ReplyDelete
  6. kesiannya sally..takpelah, ni dah kembali bekerja boleh raya ngan kawan-kawan opis plak

    ReplyDelete
  7. alahai ciannya sally..tak apa seronok gak tu dpt cukup rehat

    ReplyDelete
  8. Maaf zahir batin sally selamat hari raya... akk raya kat shah alam je..bosan gak asik layan yong hwa je..erk....

    ReplyDelete
  9. Salam 8 Syawal untuk Sally sekeluarga ...........

    ReplyDelete
  10. Dah mula KERJA balikk ...Akak punyerr MOOD RAYERR lum abiss lagi hehehe

    ReplyDelete
  11. Alahai kesianY dik Sally..sabar je lah..akak raya ke-3 da keja pn..biasalah bos akak org cina..akak ambil cuti sbtu je,2 hari sebelum raya..hehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!