Sambutan Merdeka Raya MNM.

4:08:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Macam yang sally cakap dalam entry popiah ketam, kan Sally ada bagitau kenapa Sally buat popiah kan...hehehe...Semalam la hari kejadiannya untuk sambutan Merdeka Raya MNM...cuma bezanya kali ni kami semua kena bawak makanan sendiri la...



Sebenarnya sambutan ni pun untuk kak Nurul (yang pakai baju kuning)...sebab hari ni dah hari terakhir dia bekerja dekat MNM ni selepas 8 tahun dia kat sini...ada rezeki kat tempat lain...tak salah kalau kita nak majukan diri kan...insyaAllah akan murah rezeki dia lepas ni...
 

Hah! dalam bekas biru tu la popiah ketam Sally...semalam mmg banyak gila makanan...ada satay, chapati, nasi dagang, spaghetti, nasi impit kuah kacang, roti jala, bihun goreng, kek lapis, buah-buahan, rendang ayam, rendang kerang, kerutub daging kambing, koktel, red velvet cuppies, cheese cake...banyak la...sebab semua orang bawak menu yang berlainan kan...hehehehe...seronok gila semalam...




Tapi sayang la...sebab Sally lupa bawak phone...so, nothing to capture la semalam...haihhh...kalau blogger buat pape aktiviti tanpa kamera, tanpa gambar mmg sangat tak cool okay...nanti jadi la macam Sally...xde gambar nak kongsi...ini pun habis amik ikhsan daripada fesbuk...sadisnya...

Tapi alhamdulillah...semuanya berjalan dengan lancar semalam...makan sedap...sepanjang hari tak buat kerja...kejap makan kejap rehat..hehehe...bos pun join sekaki...kita pun apa lagi...hahahaha...kekeke...sekali sekala buat aktiviti macam ni mmg sangat bagus untuk mengeratkan staf-staf yang ada kan...yela...habis yang kat site semua kena datang jugak...

You Might Also Like

10 comments:

  1. Ingat dah abih dah sesi mkn2...ada lagi rupanya....

    ReplyDelete
  2. Btl tu sally DPT mgeratkn silaturahim kan

    ReplyDelete
  3. salam kemerdekaan cik sally comell...

    ReplyDelete
  4. takpelaa, takde gambo..ada gambor lagi buat kami terliur je sally..hihi

    ReplyDelete
  5. betul.betul.betul sekali sekala buat aktiviti mcm tu memang best, bleh eratkan silaturahim kan..:) mkanan bnyak tu.. baca pun dh lapar dh ni..hihi

    ReplyDelete
  6. Aik bestnya nampak banyak makanan ni xD

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!