[SALE] Rainbow Cookies.

7:36:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments


Comel kan...?
Hehehehe...lepas projek Almond Chocolate Chip Cookies, kini Sally dan kakak maju setapak lagi untuk menjual Rainbow Cookies pula...pada asalnya tak berniat pun nak jual...tapi lepas buat masa raya...tetiba ramai pulak yang nak rasa dan nak tempah...so, dah alang-alang tu Sally dan kakak jual jugak la...hihihi...

Bahan-bahan kami guna semua yang elok dan berkualiti...fully pakai butter je tau...hehehe...kalau ada yang nak rasa atau nak order...boleh la contact Sally....

RM18 / BOX (40 PCS)

Yang ni tak include postage tau...kalau ada yang nak self pickup atau meet kat mana-mana bagi tau jela...area KL, Ampang.


p/s : Bau dia masa tgh masak..Ya Allah, wangi sangat! :P

You Might Also Like

18 comments:

  1. Assalamuakaikum dan salam singgah mlm dik Sally.....wahh...tahniah dik Sally...semoga berjaya yer dik...comel pulak akak tengok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak...hehehe...insyaAllah kak...doakan Sally dan kakak ye :)

      Delete
  2. wahhh....sama lah kuih raya kita tahun ni...ada almond chip cookies dgn rainbow cookies jugak...cumanya sy bkn rainbow...sy buat ombre..warna turquoise...heee..selamat berbusiness kak...^^..nama pun ada siti jugak...eh, tetiba* hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bezanya tahun ni Sally jual dua-dua..hahaha...kat rumah punya tak sempat buat...buat utk org je :)

      Delete
  3. salam kenal..

    suka tengok biscuits ni.. rasa pun boleh tahan.. tp nipis betul.. so crunchy..

    ReplyDelete
  4. Slurppppppppppppppp.. bgi free sebekassss

    ReplyDelete
  5. wah,,menjadi tapi memang biskut die nipis je eh? ida mkn xrasa pe..hahhaha..

    ReplyDelete
  6. kembar tanya hari apa boleh amik?

    ReplyDelete
  7. Warnanya mengancam.x sampai ati nk mkn

    ReplyDelete
  8. Kakak deno cakpa biskut ni sedap...! tp deno belum pernah rasa

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!