Ranking Alexa [6]

7:47:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Rasanya dah lama Sally tak update pasal Alexa kan...hehehe...kadang-kadang tu macam lupa...kadang macam malas nak screen shot pun ye jugak...hihihi...tapi hari ni Sally rajin...hooorayyy! kekeke....



Yeay! dah tergelincir daripada ranking 500 dalam Malaysia... (stress sebenarnya).. hahahaha...nanti kena marah dengan mentor kita...kekeke....so far kak Mia Liana masih mengekalkan kedudukan dia kat bawah 500 ranking Malaysia....yang Sally dengan mentee-mentee yang lain semua dah kelaut dalam...hahahaha....


Kalau korang rasa nak tengok ranking blog korang...boleh la tengok kat SINI...okay..? masuk je URL blog nanti dorang tolong kira kan...Jangan takut untuk menjadi yang terbaik, sebab kita semua mmg terbaik..InsyaAllah...May Allah ease everything to our life...Jangan lupa cuba tau nanti...hehehe....

Sally pun masih dalam proses nak kembalikan kedudukan yang baik...bukan la sebab ape...just nak bagi kedudukan blog cantik je bawah 500..hihihi...InsyaAllah...doa-doakan Sally ye...

You Might Also Like

16 comments:

  1. Waa hebat nya.tahniah ★

    ReplyDelete
  2. wah...tinggi la kedudukan tu...best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg tinggi tu kak...nak kena kurang lagi...huhu (≧▽≦)

      Delete
  3. Good luck&all d best Sally, Ciknanye pn dh ke laut....;-/

    ReplyDelete
  4. Good Luck Sally.. Sally yakin boleh!! :)

    ReplyDelete
  5. cayalah Sally..semoga dapat masuk top 500 ye :)

    ReplyDelete
  6. Semoga ranking akak terus meningkat! Hihi..
    Saya rasa saya lagi teruk,lama gila tak berblogging... Hewhew..

    ReplyDelete
  7. terbaik punya ranking :) semoga terus menjadi yang terbaik

    ReplyDelete
  8. Teruskan usaha dik Sally....dik Sally mesti boleh...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!