RACE START Season 2 in Malaysia Running Man Fan Meeting!

4:22:00 PM Sally Samsaiman 34 Comments

Running Man!
Siapa yang tak tau pasal rancangan realiti televisyen Korea dan sangat diminati di seluruh dunia kerana lawak mereka yang bersahaja dan juga permainan yang kadang-kadang tak masuk akal tapi sangat menghiburkan...ni kan...

Sally pun selalu tengok Running Man ni...kalau time stress, serius boleh menangis ketawa kot..kekeke...So. to all Malaysia Running Man fans, here the news you have been waiting for..ticketing details for the RACE START Season 2 in Malaysia Running Man Fan Meeting!

As far as I concern, ticket sales will start on 29th August 2014, Friday, 10am via TicketCharge!
To purchase the tickets, you can log on to www.ticketcharge.com.my or call 03-9222 8811. You may also download the TicketCharge app to purchase the tickets.


Event Details

Date: 1 November, Saturday
Venue: Stadium Negara
Ticket Price: RM729 (VIP*), RM499 (CAT 1), RM429 (CAT 2), RM299 (CAT 3) and RM199 (CAT 4)

*All VIP ticket holders can receive an exclusive autograph pass to meet the stars up close and get an autograph from 1 of the cast members!


Race Start Season 2 in Malaysia is proudly presented by ONE HD, with Supporting Sponsor Red Bull - No.1 Energy Drink in Malaysia. Lepas pembatalan fan meeting pada bulan September tahun lalu, kali ni mereka kembali, for real ek sebab kali ni organizer dia mmg dah selalu bawa artis KPOP masuk...so, don't worry..hehehe

For more info, visit www.ONEtvasia.com or follow them on twitter @ONETVASIA!


Hah! apa lagi...Don't miss this chance to catch Kim Jong Kook, HaHa, Ji Suk Jin & Song Ji Hyo LIVE! Depan mata! Hahahaha...kali ni Sally pass la...takkan g kot...sebab Sally takde la fanatik sangat kat Running Man...minat tengok je...sekarang ni pun dah lama tak tengok sebab terlalu busy dengan kerja dan study...

Anyway, kepada sesape yang pergi nanti...have fun!

^_____^

You Might Also Like

34 comments:

  1. Kita dah jumpa Haha dahla kot , cukuplah. Ekekeke. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekeke...untung la dah jumpa..hahaha.. (≧∇≦)/

      Delete
  2. sally-lah orang yang paling excited kannn???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak baca habis ke tidak entry Sally ni?

      Delete
  3. wah2x...Ji hyo dan haha ad....like them...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...kan...tapi LKS xde la pulak...huhu

      Delete
  4. wah2 running man...sy pun dh lama tak tengok..time study dulu tiap2 hari tgk..kehkeh..penuh hard disk cite RM je..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la...last episode sally tgk 167 kot...yg lain tgk kat TV je...ke ke ke

      Delete
  5. Sekali terjebak, memang bole addicted Running Man ni...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dari satu episode ke satu episode yang lain!

      Delete
  6. Replies
    1. tu la pasal...kalau dia ada sure havoc gila kan...

      Delete
  7. Replies
    1. gitu la range harga tiket kalau artis kpop datang..huhuhu

      Delete
  8. Baru je tengok rm tadi,hehe..
    Tapi saya memang tak boleh pegi la.. Hehee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe....akak pun tgk kat TV je Fatanah..huhuhu...duduk jela kat Penang tu dik :)

      Delete
    2. Yayaa.. Haha
      Tiket mahal gila,nak pegi tu memang tak boleh la..
      Tapi tak rasa menyesal pun kalau tak pegi,hehee ;)

      Delete
  9. suka tengok Running Man..tengok tiket..tudiaaaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gitu la range harga tiket kalau artis kpop datang..huhuhu

      Delete
  10. Huhuhuhu ........Mahal bebenorr

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiket KPOP tak pernah murah kak..hihihi

      Delete
  11. Kwang So xdakkkk , dia lawak k .. Kalau ada pun , Dayah tak pi pun , takda fulussss .. Kalau ada fulus pun , beli makanan duduk depan tv layan RM , 2 benda dah dapat . RM dan makanan .. ahaksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesimpulannya, maghi la kita duduk dirumah je ye..hehehe :D

      Delete
  12. Eiii teringinnya nak pergi. Nad peminat Running man tau kak Sally hehe mohon belanja

    ReplyDelete
  13. Mahal gilakkkkk tiket dia! Ish ish ish. Lagi best kalau ada semua

    ReplyDelete
  14. alahai rindunya runningman lama tak tngok..:)

    ReplyDelete
  15. mmg tak lah nak pergi.. sy tak gila mcm sally.. eh eh!
    XD

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!