Pemenang 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur Merchandise Contest.

2:00:00 PM Sally Samsaiman 23 Comments

Panjangnya tajuk!

Hahahaha...lama dah ek korang tunggu sape menang...Sorry sangat...Sally lewat sikit g berjalan buat spot check..kekeke...Sorry la ye....So, sebelum tu...boleh la tengok-tengok senarai peserta...mana tau kot ada yang tak kenal lagi...boleh follow kan...hehehe...tambahkan follower sambil tambahkan kenalan....


Macam yang Sally bagitau...pemilihan pemenang semuanya daripada Sally bukan pakai khidmat Uncle Random...Camne Sally pilih...? bukan berdasarkan sape yang pandai mengampu atau tahap tertinggi obses nya korang kat keychain tu ataupun Yong Hwa mahupun paksaan daripada anak-anak..kekeke...Sally pilih yang Sally rasa deserved untuk menang..okay? Jangan gaduh-gaduh ek..

Jujur...susah sebenarnya nak pilih yang menang ni...part yang paling susah nak pilih sape yang menang White Falcon Guitar Key-chains tu... ada yang siap edit gambar untuk buat entry...ada yang gagah paste beratus gambar dalam entry...dan ada jugak yang tak letak banner contest...tapi xpe..tak kisah pun sebenarnya...kekeke...

Pemenang UTAMA :

White Falcon Guitar Key-chains yang bernilai RM20
http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html
CNBLUE Photo Card
http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala.html

So, that's all...Tahniah diucapkan...Kepada blogger yang tersenarai dekat atas ni...boleh la emailkan details kepada Sally di sallysamsaiman@yahoo.com ... Lagi cepat lagi bagus la....

Subject : Pemenang Contest CNBLUE!
Nama :
Alamat : 

Tahniah kepada semua yang terpilih dan sorry kepada yang Sally tak pilih tau...bukannya entry korang tak best atau korang punya jawapan tak elok...just...kita consider hari ni hari mereka..okay? Next time, I'll make sure to prepare more present...okay? Chill! :D

You Might Also Like

23 comments:

  1. dah memang tak yakin untuk menang..hehe..tahniah kepada pemenang.. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah... hmmm betul lah sally hari ini hari mereka... kita tunggu pulak bila harinya kita nak dapat hadiah dari Sally :D

    ReplyDelete
  3. alaa.... tak menang. nak White Falcon Guitar tuh. tsk

    ReplyDelete
  4. tahniah diucapkan kepada semua para pemenang...

    ReplyDelete
  5. Wah..untunglah, sapa yg menang ni..nak gak!!! hahaha

    ReplyDelete
  6. OMG macam tak percaya menang. Thank you so much much much Kak Sally sebab pilih saya. Yeayy ^^

    ReplyDelete
  7. tahniah kpd pemenang yg bertuah itu..:)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum sally, wahh taniah buat pemenang semua. bertuah korang. hehehhee

    ReplyDelete
  9. Lawanya keychain tu.kalau ada lagi nk join le contest jugak

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah, tahniah kepada pemenang... yang tak menang macam mama next time cuba lagi.. *ayat penyedap hati sendiri.. kikikiki

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada semua pemenang! ^_^

    ReplyDelete
  12. Tahniah kepada semua pemenang.. tak de rezeki lagi nak menang nampaknya..

    ReplyDelete
  13. Tahniah.. Tahniah..
    Nanti kalau ada contest lain pulak,insyaallah saya join,hihi ;)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!