My second concert photobook!

9:26:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Pada penghujung bulan June lepas, Sally dah buat satu photobook khas untuk konsert 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Singapore ... boleh baca kat entry SINI...kali ni Sally ada beli lagi 2 voucher daripada groupon.my....so, macam dah alang-alang siap untuk Singapore, why not yang kat Malaysia punya pun kita buat satu...


Haaa...Sally bagi sneak preview sikit untuk photobook Sally...hehehe...this would be the cover page untuk my second photobook..huhuhu...rasamya lepas ni kemana-mana Sally pergi...Sally akan buat satu photobook...atau mungkin dua pulak kan lepas ni...muahahaha....

Voucher daripada Groupon ni...Sally dapat la buat photobook ni dengan RM 10 je..hehehe...syok oii...lagipun Sally dah beli lama dah voucher ni...cuma baru nak pakai je...ihiksss....

Nanti kalau dah sampai, Sally share dengan korang ye...

You Might Also Like

17 comments:

  1. Replies
    1. Panjangnya wahhhh diaaaa...hehehe...(^~^)

      Delete
  2. Replies
    1. hehehe...masa belum dapat mmg best...dah dapat tak tau nak buat ape :P

      Delete
  3. akak ada beli gak dari pixajoy..tp belum redeem lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally ni pun ada lg 2 daripada Photomart...yg drpd Photobook.com dah redeem dua :)

      Delete
  4. Wahhh.... kat ig ada jugak kan, penuh gambar pasal ni kan^^

    ReplyDelete
  5. Teringin juga nak buat photobook bagai ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat la Farah...beli voucher kat Groupon je..murah sikit...

      Delete
  6. Waa.. teringin nak buat juga xD

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!