Mr. Brown, I love you.

12:27:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Sejak-sejak guna aplikasi LINE ni kan...Sally macam dah jatuh hati kat Mr. Brown...sebab muka dia selamba je...emotionless...expressionless..hahahha...nampak Mr. Brown je rasa macam...erghhhh...comelnya dia! kekekeke....Rasa macam nak beli dia banyak-banyak...lepas tu tengok...ye...sebab dia expressionless la best...kita tak paham muka dia..hahahaha

Boleh gitu?



Tak cukup dengan tu...sekarang ni penuh memory phone Sally sebab asyik download wallpaper Mr. Brown...hahahaha...apa nak jadi la...kejap gila kejap elok Sally ni...mental disorder mungkin? hahahaha...errr....jap...nak download Doraemon pulak...hahaha...



Ohh Sally! sungguh tak bermotif perbuatan anda...hahahaha...

You Might Also Like

14 comments:

  1. Comel tpi lya dah uninstall line lya hhee

    ReplyDelete
  2. LINE best..sebab banyak sticker..comel2..hehe

    ReplyDelete
  3. aduyai..sally oh sally..ni kalo dapat kat anak akak mr brown ni, abesss

    ReplyDelete
  4. hehehe..comel.. kalau dah suka tue semua benda nak yang macam mr.brown yer..=D

    ReplyDelete
  5. hahahaha... kite pon suke jugak mr brown ni...mase mule2 gune line dulu ingatkan dia rilakuma... tpi rilakuma cerah sikit dri die... :D

    ReplyDelete
  6. hehe mmg comel..muka se-pattern je..xtau bila masa happy bila masa sedih..;p

    ReplyDelete
  7. ehhh baru perasan mr brown ni comel rupa2nya..kehkeh

    ReplyDelete
  8. mr brown muke x bersalah..hahaha

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!