Merajuk dengan Jung Yong Hwa.

1:46:00 PM Sally Samsaiman 21 Comments

Eh laaa tajuk...korang mesti tertanya-tanya kenapa lambat sangat Sally update pasal 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur. Mungkin kalau korang kaki Twitter atau pun ada stalk IG Sally...mesti korang dah tau yang sekarang Sally tgh merajuk dengan CNBLUE especially dengan Yong Hwa la...

Hehehehe...sebab apa tu rasanya baik korang tak payah tau la...tu cuma peminat fanatik dorang macam Sally dan kawan-kawan je yang akan paham...nyaris-nyaris nak tukar arah ke Pavilion jumpa MBLAQ rather than be in the stadium looking at "no expression" CNBLUE...

Tapi sebenarnya...Sally tetap jugak akan ada dalam stadium tu...mau meraung oii kalau takde masa CNBLUE buat konsert kat Malaysia...mau tahun depan pulak jumpa lagi sekali..hahahaha...itu pun kalau ada....

So, nanti kalau agak-agak Sally tak merajuk lagi...baru la Sally update...muahahaha...okay, sebenarnya Sally malas nak update...muahahahaha...nanti la..petang sikit ke...ke korang nak Sally update pasal Wordless Wednesday! [Yuna!] dulu?

Senang cerita semua malas laa...hahahaha...

eh, ramai mintak belanja gambar Min Hyuk...nah la..malas nak tepek gambar Yong Hwa...tgh sakit hati lagi...susah sikit nak ambik gambar Min Hyuk sebab dia jauh sangat kebelakang -_-



You Might Also Like

21 comments:

  1. kalau dah merajuk pada Yong Hwa bolehlah kembali ke pangkal jalan seadanya... balik kepada little hubby...muahahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yong Hwa masih ada dalam jiwa dan raga kak..gittew~

      Delete
  2. Ni apa kes ni....akak pun mls update

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah la kak...malas pulak nak fikir...buat sakit hati je...

      Delete
  3. Hukhukhuk! Janganlah merajuk lama lama , kita dah nak kawen nanti siapa nak jagakan Yong untuk kita. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang LA kan ramai yang boleh jaga dia -____-''

      Delete
  4. dhsyt kan ble dh fanatik minat ni..perasaan dia jadi lain..ehehhe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bezanya cuma kami ni terlalu takde care pasal dia...

      Delete
  5. Replies
    1. bukan fanatik ni kak MV...lebih kepada terlalu take care :')

      Delete
  6. eh, apa menantu i buat kat u... cian u dear.. hihihi.. nanti babab dia oke,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. menantu mama kejam...I hate him! -_____-''

      Delete
  7. wahhhhhhhh...thanks kak sally love u..minhyuk oppa >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. huuhuhu....amik la Min Hyuk tu..hihihi :)

      Delete
  8. Replies
    1. Amboi Husna...sarang sarang bagai...hahahaha :D

      Delete
  9. minhyuk. .blh curi tak ni? akk bleh tgk dr dekat ke ni? bestt nyee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haip haip...tak baik mencuri :P

      kalau dah kat RZ tu mmg dekat la :)

      Delete
  10. Kenapa dengan Yong Hwa, kak Sally?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde ape la...just maybe kami oversensitive kot.. :(

      Delete
  11. Alahai merajuk pulak dia huhuhuhu

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!