Makan - makan raya rumah bos.

3:54:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

Dikesempatan ni...Sally nak ucapkan salam takziah kepada keluarga mangsa nahas MH17 dan selamat kembali ke tanahair...Bukan la tanpa entry takziah bermakna kita tidak sensitif dengan kejadian ni...cukuplah kita bertafakur dan juga berdoa didalam hati agar roh-roh mereka sentiasa dirahmati...

#MalaysiaBerkabung #MH17

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sepatutnya entry ni ditulis oleh Sally pada Jumaat lepas...tapi disebabkan otak penuh dengan bank reconciliation yang tak balance sampai sudah tu...menyebabkan Sally tak sempat nak ambik mood nak update pasal ni...ni cerita khamis lepas bila bos Sally ajak pi beraya kat rumah dia...tahun lepas pun kami ada beraya jugak...boleh baca kat entry House Warming Party En Pojee..Kiranya tahun ni kali kedua la kami jejak umah dia..kekeke

Tahun ni beza sikit sebab division atas (tempat Sally) ada buat baju sama..geng marhaban MNM katanya..kekeke...bos pun terkejut bila kami pakai baju sama...cuma ada sorang je kaki spoil sebab baju dia tertinggal kat rumah lain...aishhh...InsyaAllah khamis ni akan pakai lagi...




Masa ni kat office lagi...masuk pagi je dah takde mood nak kerja...asyik photoshoot je kojenya...almaklumla...first time pakai baju sama kan...hehehe...boleh la...bukan baju uniform je...saje je Sally dengan kakak-kakak kat office ni beli masa kami g Vietnam awal Februari lepas...




Makanan dia sedap oii...serius! Sally mmg suka bila bos bini Sally masak...mmg sedap..kekeke...yang penting...serawa doyan dia..MashaAllah! boleh habis satu periuk kot kalau hadap diam-diam..kekeke... (perumpamaan yang melampau..Sally tau...hahahaha)


 Yang ni semua geng satu divison sama dengan Sally...semua dah berpunya kecuali Sally..kekeke...


Ambik mood kot nak ambik gambar ni...hahaha...kejap lawan cahaya la..kena cahaya la..muka tak ready la...mencabar! Nasib baiklah outcome dia sangat cantik...ehh...bukan la Sally cakap kami ni cantik tau...tapi errr...comel sikit kot?


Dalam entry sakit, korang kata muka tak sakit kan...? Mmg la tak sakit...sebab tu muka khamis lepas...kalau Sally tunjuk muka hari ni...seram dia tahap mencabar kot..hahahaha...macam obses kejap dengan phone Samsung S5...cantik kan? test selfie pinjam phone kak Atikah...wuwuwuwuw...cantiknya gambar...

Nak satu...

Yong Hwa yaa...chabal...Samsung S5 juseyooo....

(T___T)

You Might Also Like

15 comments:

  1. nak sepasang baju dri Vietnam bole..hehe x bole jgak nak kena mnx dkat suju oppa la..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah hbs dah kain buat baju...hahahaha...kalau...kalau dapat!

      Delete
  2. Replies
    1. Meriah part yang mana tu? Hehe (・∀・)

      Delete
  3. wah..sehati sejiwa geng merhaban..
    seronoknya kalau ada geng2 gini

    ReplyDelete
  4. Waa... Semangat.. Siap buat baju sama jaa..

    ReplyDelete
  5. Comelnya pakai baju same same. Hahaha. Amboiii bodek bf kita eh nak belikan hp baru. Banyak canteekkk. :P

    ReplyDelete
  6. boria...klu opis dulu mang suka buat bju sama...opis skg xpenah pakat buat

    ReplyDelete
  7. Cntik bju sedondon gitu meriah

    ReplyDelete
  8. Wuu~ sedapnya makan,hee :3
    Samsung S5 macam best jugak kan,haha..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum dan salam singgah ptg dik Sally...suka tengok baju Sally dan akak2 kat ofis...cantik sedondon....makanan yg di sediakan pun meyelerakan kan dik Sally..

    ReplyDelete
  10. alahai...comel je sedondon..yang x match tu ketua marhaban...kire ok lah tu..hehehe

    ReplyDelete
  11. comel je pakai baju sama ni..:)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!