Kampung Baru view.

12:36:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments


Malam Jumaat lepas, Sally, kakak dengan mama berjalan ke Kampung Baru...hehehe..bukan sengaja tapi sebab ada keja sikit malam tu...balik pun dah lewat..

Sally jarang ke Kampung Baru sebenarnya...tapi bila dah alang-alang ada kat sana ajak la mama berjalan tgk KLCC...gagah oii orang yang lahir kat KL nak tgk KLCC waktu malam...boleh? Kekeke...

Tapi serious la...tengok lampu waktu malam kat bandar ni lain feel dia...tapi kalau dapat tengok bintang kat kampung lagi seronok kan?

You Might Also Like

16 comments:

  1. hehe..seronok tengok KL waktu malam.kalau kat look out point Hulu Langat lagi best!

    ReplyDelete
  2. kat kg jgn crita la kak sally..memang daebak (Y) cenggini lg..hehe..bg org kg pula teringin kn tgok view klcc ni..terbalik terbalik..hehehe

    ReplyDelete
  3. look out point hulu langaat kat ne ek. nak kena p cari nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tutu dah kak Nina...sbb tak selamat kan...

      Delete
  4. dah lama sangat2 tak pergi kampung baru.. and dah lama sangat2 tak tengok KL waktu malam sejak2 meninggalkan zaman muda remaja waktu belajar dulu..huhuhu
    semua orang dah kawin.. tinggal I sorang2..huhuuhu
    takde geng nak keluar...

    Mobile Water Filter? Ade ke?

    ReplyDelete
  5. cantikk.... :D macam menara kristal...

    ReplyDelete
  6. cantik, ika pun suka tngok klcc, hihi maklum tak stay kl, bila pergi slalu usha jgak, tapi tak ksempatan tngok waktu mlm, tu pun skali ja dlu.. hihi.

    ReplyDelete
  7. cantik bersinar KLCC tu, dulu rumah kat gombak, hari2 dapat tengok pemandangan KLCC

    ReplyDelete
  8. Dekat Kampung Baru ada apa eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak makanan je sebenarnya...hehehe...banyak gila makanan!

      Delete
  9. Malam mestila cantik,hehe..
    Ada lampu2 gitu :3

    ReplyDelete
  10. pemandangan yang paling akak suka ni... kalao pergi umah adik , dok tepi tingkap tengok KLCC, tenang jiwa

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!