Thursday, August 7, 2014

Hubby on his way to Malaysia! (including other CNBLUE members..haha)


Okay! Sally tak tau nak cerita kat sape....terus macam ohmaigoooodddd....CNBLUE already in their way to Malaysia, Kuala Lumpur to be exact! Hahahahaha....serius...mood kerja terus pergi ke instagram dan twitter...ah...makan gaji buta...err...kejap je...kejap...janji...!

errr...maaf sebab tajuk tu mmg berat sebelah....kalau yang pernah baca entry ni...sure korang faham kenapa kan...hahahaha...Sally dah siap bagi tau kat mama, menantu dia nak balik raya oiii...hahahaha...well, mmg Sally tgh super excited...cuba la maafkan saya ye..hihihi...


err...lagi sekali...mmg ada gambar Yong Hwa je...sebab Sally kan mmg berat sebelah...hahahaha...sekarang dorang dah ada dalam flight (Korean Air) to Malaysia...estimate arrival dalam pukul 9.55 malam rasanya...eh, Sally tak g airport pun...malas...sebab sabtu ni pun dah nak g konsert...so, sekarang kita fokus kat kerja dokek office ni haaa...(sambil usha instagram)


okay, till then hubby! Jumpa Sabtu nanti ye...

p/s : 2 days to go for CSMY! :)

32 comments:

  1. owhh... hubby sekaranggg..... Yong Hwaaa ~

    ReplyDelete
  2. Amboiiii kemain lagi, so hubby kat sini macam mana??? Takkan setakat melawat hari Ahad jer??? Wakakakaka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas Yong Hwa balik Seoul, baru la g kat hubby sini :P

      Delete
  3. ingatkn Rain tadi.
    dari jauh ngan rambut pnjang nampk mcm Rain pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. err...Rain takde pun kata nak datang Malaysia :P

      Delete
  4. Haha..syok la tu..tido lena tak ni hihi

    ReplyDelete
  5. mesti tak sbr ni kan sallyy..foku2 fokus hheee

    ReplyDelete
  6. tudiaaa hubby depa turun malaysia noh..excited kemain..hehe

    ReplyDelete
  7. Masa tengok iklan CN Blue kat TV aritu, akak jerit Sally!!! semua pandang..hah, sapa sally? ekekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...nasib akak jerit Sally...kalau akak jerit "eh, menantu aku!" macam mak sally :P

      Delete
  8. untunglah boleh jumpa hubby dia. kite punya tk penah dtg malaysia lagi :(

    ReplyDelete
  9. Beratttttdahhh tara ni Sally oiiii ....Sabar nooo ...Siapkan diri siapkan diri ...Hahahaa ..Agak2 la kan nantyi dah jumpa APA CITER ??? hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk....hahahahaha....baiklah kak! dah jumpa..? hmmm....JERIT!!!!!!!!!

      Delete
  10. Jangan lupa STANDBY BATERI HP penuh padat ya SALLY ..bawak Power Bank sekali tuuuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHA...semua dah siap sedia dah kak! siap! full! 200% charge!

      Delete
  11. dah sah tidor termimpi - mimpi ni ...

    ReplyDelete
  12. untunglah hubby dia datang. hiks ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung habis! berganda-ganda untung diaaa...hahahaha

      Delete
  13. Magadddd. Hensemnyaaa yong hwaaaa! haishhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. oppa turn handsome and handsome day by day! :P

      Delete
  14. Oh oh oh oh ! Pengsan. Sally , pleaseeeee ! Macam biasa. Kirim salam peluk cium kat Yooonggg. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh...tuuuu semua kalau tak kirim pun sure akan dilakukan!!! :D

      Delete
  15. Replies
    1. suka habis! berganda-ganda suka diaaa...hahahaha!

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!