Gomonae date with B2B Nurie! :)

2:18:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Semalam sempat la keluar teman si +Nuriesya Nadia berbuka puasa...huhuhu...biasa la makcik ni...kejap-kejap tekak Korea...hahaha...padahal Sally ada jugak ajak dia sebelum tu...muahahaha...

Semalam Sally teman la dia, walaupun tunang dia ada sekali...hehehe...nak buat camne...Sally mmg suka kacau orang dating...ehek...Semalam Sally bagi Nurie tgk video masa konset CNBLUE dekat Malaysia...hihihi...dah macam ape dah makcik tu feeling sensorang...aigooo Nurie!

Sambil-sambil tu katanya dia nak lepaskan Yong Hwa kat Sally...hihihi...yela, kan Sally dengan dia bermadu...boleh baca kat entry ku santau maduku. Hahahaha...dia nak tinggalkan amanat la sebelum majlis nikah dia minggu depan..ekekekeke...


Abaikan muka Sally tu...tu dah tahap malas gila nak ambik gambar tapi nak ambik gambar...eh, boleh macam tu? Hahahahaha...

To Nurie, thanks for the time we spent yesterday....It's a very spontaneous and hilarious moment when we actually fighting around because of that man that didn't know that we exist somewhere in the world..sounds very pathetic haa...LOL...

Semoga majlis minggu depan berjalan dengan lancar hendaknya...eh..eh..tetiba nak menangis pesal tah...terharu dia melampau pulak kan...aishhh...I'm glad that we know each other...love you mucho mucho...

You Might Also Like

17 comments:

  1. Replies
    1. Asyik best je Sally ye...ke ke ke
      ☆~(ゝ。∂)

      Delete
  2. Tahniah kat member sally..so sally bila lgi hihi

    ReplyDelete
  3. selamat pgntin baru in advance utk kwn sally. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih in advance jugak la ye Kak Nina!

      Delete
  4. hamboi hamboi kemain dating tak mengajak...takut pulak akak baca kusantau maduku tu...ekekekekeke.... haippp...jangan santau tak baik ok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang dating mmg tak ajak ramai-ramai...muahahaha...

      Santau Sally...Santau bermanfaat...haha

      Delete
  5. Alo, sweetnya.. Kite pun minat CNBlue.. & of course Yong Hwa dalam carta paling atas dlm group tu.. =D
    Rosmiza Ali Official Blog

    ReplyDelete
  6. sweet2 je korang ni.... bermadu plak...

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Thanks Fatanah...he he he...
      ☆*:.。. o(≧▽≦)o .。.:*☆

      Delete
  8. Comel Sally ..Tahniah buat sahabat Sally ..Kak Lya nak tanya jgn marohhh noooo ..Sally punya turn bila pulak ..

    ReplyDelete
  9. Seronoknya keluar dengan kawan.

    ReplyDelete
  10. Eh eh overnya dia sampai nak menanges. Dah dah jangan nak propa Sally. Hahahaha ! Kita da lepaskan tanggungjawab jaga JYH dah , takde rebut rebut dah lepas ni. :P

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!