Giveaway Saya nak poskad dari Moscow!

4:20:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments

Sally tak sempat nak update pape hari ni...banyak yang keluar WW tadi semua autopublish lagi tu haaa...hahahaha...so, nak curi masa kejap nak join GA...

http://perksofbeingeva.blogspot.com/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-dari-moscow.html

Sally nak tag :  Niesa, Lya, Jijah

p/s : Tak dapat pergi...poskad pun boleh laaa..hahahaha

You Might Also Like

19 comments:

  1. Replies
    1. Join la Kak fuza...mana tau ada rezeki kan..

      Delete
  2. goodluck madam!! hehehe..

    p/s-hsna tak dpt penerapan tu, so teruskan dgn plan husna tu kot..
    jd junior kpd senior sally.. bheheee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks junior.. Hahahaha...

      Xpela...mgkn rezeki Husna kat tempat lain...

      Delete
  3. assalamualaikum. thanks for joining! make sure blogger2 yg ditag tu tau okay :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam...okay...insyaallah nnt Sally sampai kan kepada mereka...

      Delete
  4. Replies
    1. Thanks Kak Lya...he he he...
      (-o⌒)

      Delete
  5. Replies
    1. Thanks kakak...insyaallah...
      (^_・)

      Delete
  6. haiii... gud luckk yaaa... :)

    singgah dr GA yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-dari-moscow.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!