Giveaway Harry Potter Postcards from Germany!!

11:00:00 AM Sally Samsaiman 15 Comments

http://jindrisska.blogspot.de/2014/08/harry-potter-postcards-giveaway-from-me.html

Lepas raya ni...marilah kita bersama rajinkan diri masuk GA dan contest balik..hahahaha...so, kali ni Sally nak join satu GA daripada warga Malaysia yang duduk nuuunnnn jauh ke German!

kita tak nak bodek la...tak baik...tapi kita nak hadiah! (simpan pisau kat belakang)

Nak bagi ke tidak...? hahahaha...

p/s : Insta belum follow..sbb phone rosak...try bukak kat desktop xleh pulak -___-''

You Might Also Like

15 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam syawal ke-9 dik Sally,maaf zahir batin..maaf lambat yer..hehe..

    Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  2. Good luck^^, Dari segmen yang sama : http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html
    P/s : Follow sini#1465 and isi tbung(Nuff Churp2)

    ReplyDelete
  3. Good luck sally. dari follower 1466

    http://fadzirazak.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  4. Good Luck
    singgah dari segmen yg sama

    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  5. saya dah update senarai peserta...jemputlah tengok2 ye... GIVEAWAY JINDRISSKA

    ReplyDelete
  6. Singgah BW dari GA yang sama...
    http://kenny977.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  7. Berkunjung dari segmen yg sama.
    Jemput Singgah --> From FAMF Tower

    ReplyDelete
  8. Good luck and all the best :)
    Singgah dari segmen yang sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  9. salam..singgh cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.de/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!