Full link local newspaper cover on Can't Stop Malaysia concert.

11:01:00 AM Sally Samsaiman 11 Comments

Kalau sebelum ni Sally dah cerita pasal 2 media elektronik kat Malaysia ni yang dah cover pasal 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur, hari ni Sally senaraikan antara surat khabar yang lain yang ada cover jugak...Just untuk tambahan bahan bacaan jela kalau nak....Sally pun baru tau ada yang lain ni...
 

Utusan Malaysia
Full link to read: Terlerai sudah rindu CNBLUE



Kosmo Newspaper
Full link to read: CNBLUE penuh aura



The Star Newspaper
Full link to read: Second concert by K-rock band CNBLUE is a frenetic showcase




Harian Metro newspaper
Full link to read: CNBLUE tunjuk taring sebenar



News Strait Times newspaper
Full link to read: Blue the colour of adulation


Overall, banyak jugak media yang memuji akan kekuatan fizikal dan vokal CNBLUE disamping kemahiran mereka bermain pelbagai jenis alat muzik...tak dinafikan mmg itu antara kepakaran mereka yang melonjakkan nama mereka dalam industri muzik di Korea dan jugak di dunia...

Bangga...itu jela yang mampu Sally cakap...abang-abang biru kita mmg sangat talented..ya..ya...mmg Sally sangat exaggerated bila cerita pasal dorang kan..? Maafkan jela saya ye..kekekeke...I just loved them for no reason..hahahaha...


Full credit : http://www.cnbluebeat.com/
Shared scan from @Burning_Robot & @nonnynona88

You Might Also Like

11 comments:

  1. Woahhh !! Artikel dan artikel. Jeles dan jeles. Nangess. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisehhh...takkan la baca artikel pun sedih..? kekeke~

      Delete
  2. wah...bayak rupanya cerita pasal CNblue nie ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agak banyak juga berbanding tahun lepas kak...mgkn sebab dorang dah pernah dtg sini...jd dah dikenali la...

      Delete
  3. memang betul diorang buleh main banyak instrument...mase tengok, rase kagum giler2... opps, kantoi, minat jugak! hihiihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payah nak kantoi la Aisya....semua orang ada hak nak minat sesape :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!