FREE TICKET for 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur concert!

11:17:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments

Haaaa!

Ada lagi 3 hari sebelum 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur!

Sape yang excited...? Ye..ye...Sally tau Sally sorang je yang excited kan...hahahaha....tapi ada berita baik untuk mereka yang rasa nak pergi tapi takde budget lebih lepas raya ni kan...ataupun mereka yang tak dapat tiket untuk jumpa MBLAQ dan HAHA untuk K-Festival in Malaysia 2014 weekend ni...korang masih boleh dapatkan tiket free yang bernilai RM388 setiap satu secara PERCUMA!


 Seat yang dia bagi tu yang Sally bulatkan kuning tu...tapi secara random la tau...

Apa yang korang kena buat..?

Mudah je...untuk pengguna smartphone, khususnya yang menggunakan Samsung la kan...korang cuma kena download aplikasi Samsung Galaxy Life dekat apps store and wallah! tu je...tapi TERMS AND CONDITIONS APPLY la ye...jangan ingat korang download terus dapat tau..kira nasib jugak laaa...macam cabutan bertuah...sila la berharap korang cukup bertuah hendaknya...

Untuk download boleh ke DOWNLOAD tau...

Best of luck!

ヾ(*´∇`)ノ

You Might Also Like

14 comments:

  1. nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. join la jijah...mana tau kot ada luck! :)

      Delete
  2. tu dia...
    dh xcited dh sally kita,
    sally duk seat mn ler tu nti.
    have fun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally tak duduk la shark..hahahaha..
      mau tak excited! :P
      thanks bro!

      Delete
  3. Wah wah wah seronoknyerrr Sally ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...harusssnyaaaa kak! seronok dah tahap maksimum ni tau!

      Delete
  4. Artis Korea ke tu SS....maklumlah okje ni .....dah berkilau kilau hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!