CPUV : Mayfair Bodyline & B.liv Brand Visibility

2:55:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments


Gelek-gelek...
hahahaha...alhamdulillah...ada jugak melekat kali ni...dua sekali...yang on going since bulan Jun dan Julai pun masih ada...hehehehe...keep increasing will you?!





Kalau ada nampak iklan yang menari-nari ni...sila la ringankan tangan klik...Sally nak beli phone baru ni :)

You Might Also Like

19 comments:

  1. Tahniah. Alhamdulillah...rezeki raya tu (^^,)
    Singgah beraya...

    ReplyDelete
  2. Tung ar tung ar Nuff sayang ! Hahahaha. :P

    ReplyDelete
  3. Wah...menari2 eh...akak pun dpt yg sama...klik nuff kat sini...

    ReplyDelete
  4. Ntah ble boleh dapat CPUV banyak mcm akakkk.. :(

    ReplyDelete
  5. Tahniah Sally...semoga bertambah2 lagi lepas nie..=D

    ReplyDelete
  6. tahniah tahniah sally..lya tak ada dpt lagi cpuv baru ni

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...semoga sally murah rezeki yer...^_^

    ReplyDelete
  8. Congrats2! Akak dh lama x dpt cpuv.. maklumlah lama x hapdet hehe

    ReplyDelete
  9. Tahniah Sally ..Akak pon ada dapat jugak ..baru nak buat entry hehehe ..........

    ReplyDelete
  10. Nanti dah nampak akak KLIK utk Sally ya ..Moga2 dapat lerr Sally beli HP baruu

    ReplyDelete
  11. amboi kayo kak sally... :D jemput join giveaway saya ye...

    http://jindrisska.blogspot.de/2014/08/harry-potter-postcards-giveaway-from-me.html

    ReplyDelete
  12. Selamat hari raya dan maaf zahir batin Sally...

    ReplyDelete
  13. Kak Lya singgah menabung Sony Experia ..yang ni jer nampak duk menari2 lain2 tak nampak pulak hehehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!