Counting days for CSMY!

3:54:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments


CSMY = Can't Stop in Malaysia / Kuala Lumpur

Mereka yang dah lama follow blog Sally...mesti dah faham sangat tahap obses Sally kat CNBLUE...hihihi...so, as part of my obsession yang tak dapat dibendung lagi ni...going to their concert is a must! muehehehe....

Sebelum ni Sally ada cakap yang Malaysia last station utk Can't Stop concert kan...tapi tak sebenarnya...pihak FNC dah tambah Philippines pulak dalam schedule...errr...yang Philippines tu jangan tanya...kalau sampai tu mmg kerja gila la gamaknya!

2014 CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur akan berlangsung pada hari Sabtu ni...so, ada less than 4 days to go! omaigodddd....Sally dah excited tahap gaban dah ni...tiket dah ada dalam tangan...so, tinggal menunggu masa nak ke sana je!

tapi...tapi...phone rosak...so, ampunkan Sally la ye...mmg tak dapat nak ambik gambar banyak-banyak, cantik-cantik macam masa kat Singapore dulu...sob sob :(

You Might Also Like

12 comments:

  1. wah..sally excitednya...jangan lupa update pasal tu nanti ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kak! it's a must...confirm sally update nnt! :D

      Delete
  2. best bestnyaaa dapat giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... pnjm fon sspe je kak, then snap gmbr bbynk..esp. gmbar yong hwa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape yang baik hati nak bg pinjam agaknya yaaa? -___-''

      Delete
  3. Wahh kak sally ! Bestnya dapat jumpa incik buah hati ye . heheheh untunglah ! Jangan lupa update !

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..kan...hubby balik raya bak kata mak akak Nik! hihihi...confirm tak lupa!

      Delete
  4. Alolololo, baru ingat nak enjoy gambar-gambar CNBLUE dari kak Sally

    ReplyDelete
  5. Kira jangan tak kira ...lira laju2

    ReplyDelete
    Replies
    1. kira..kira...macam sama je kak..hahahaha

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!