[CNBLUE] Live update 2 | Sesi menghabiskan duit

6:51:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Live from Stadium Negara lagi...!

Hahahaha...sebenarnya Sally tak tau nak buat apa dah ni...tunggu masa nak masuk dalam stadium je ni...hehehe....nak kena queue la untuk dapat spot yang paling elok...yang paling sesuai..hahahaha...




Tetiba nervous...dah macam orang nak g akad nikah pulak...padahal nak masuk stadium nak tengok konsert je...muahahaha...kawan Sally semua dah ada...dan ramai kawan baru Sally hari ni...nanti Sally kenalkan one by one kat korang tau...so, sementara tu tengok gambar jela ek...malas pulak nak menaip pakai phone ni haaa...hahahaha...


Ada beberapa benda yang yang Sally beli hari ni...hehehehe...ini mmg sesi menghabiskan duit..hahahaha...serius!

till then! cheerios!

You Might Also Like

10 comments:

  1. wah...memang peminat setia CNBLUE sally nih...hehe

    ReplyDelete
  2. Beli official merchandise lagi ke, kak Sally?

    ReplyDelete
  3. perghhh! habisss duit boleh di cari...CNBLUE datang mmg kena gi.. ceh
    ! pantun tak menjadi...kkekekeke

    ReplyDelete
  4. Memang sungguh peminat fanatik ni hehe

    ReplyDelete
  5. sekali sekala belanja utk diri kan

    ReplyDelete
  6. Bole plak nerbes mcm org nk akad nikah ek.hahha.lawak la Sally

    ReplyDelete
  7. Tercapai hajat nak jumpa pujaan hati...bertuahnyer dik Sally..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!