Beraya ke rumah blogger Kak Farah Bubblynotes!

3:00:00 PM Sally Samsaiman 49 Comments

Masih belum ada mood nak bercerita pasal konsert...nanti la ek...tunggu mood datang dulu..hahahaha...

Okay, back to topic...

Semalam Sally dan +Ainim Suju serta +Aisya Ahamad berkunjung raya ke rumah kak +Farah Waheda Wahid di Puncak Alam...hehehe...bukan la open house...saje je...pada awalnya Sally bercadang nak pergi dengan Anim je...lepas tu rasa macam tak meriah...so, Sally ajak la blogger lain join...sebab mereka tak available...So, Sally dan kawan-kawan jela yang pergi..huhuhu....


Yang baju putih tu Ann...kawan baru yang Sally kenal masa g konsert CNBLUE...kira geng Boice jugak la...Sally saje ajak dia sekali sebab kebetulan dia ada kat rumah Sally...so, ajak la...biar jadi tukang habiskan makanan..hahahaha...


Master planner of the day...Kesian Anim...Sally sampai lambat...mmg terlajak tidur sebab penat badan malam tu...lepas tu tunggu train yang tidak kunjung tiba...sadis!
 

 Duta baru ayam goreng Ayamas...muahahaha...suka suka je kan...
 

Burpppp...kenyang makan free oiii..hahahaha...Alhamdulillah...Hehehehe...terima kasih kak Farah sebab invite kami pi makan spaghetti-tak-pakai-tomato-puree-tapi-pakai-tomato-blend-sendiri ni..muahahaha

Sape lagi yang nak ajak kitorang beraya? Kecil tapak tangan...Stadium Negara tempat CNBLUE buat konsert Sally tadahkan...eh?

You Might Also Like

49 comments:

  1. Replies
    1. mmg sedap kak...sally nak tapau...tapi dorang x bagi..eh? :P

      Delete
  2. wahh..sedappp..nak ayam juga!

    ReplyDelete
  3. seronok ny ! sally comel ! heee =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..makan free mmg syiok! Hee~ mana ada comel laaa..

      Delete
  4. whuarghhhhhhhhhhhhhhhh! x ajakk...kak ecahh tak ajakkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jijah makan byk! So, xleh akak..muahahaha

      Delete
    2. oh sally, sy sokong anda.. jijah mmg makan banyakkkkkkkk.. sebab tu tak boleh ajak.. makan tak sudah2.. makan dan sendawa itu lah kerja dia kt kolej..

      *alamak dah terpecah rahsia plak kat situ jijah oi. :P

      Delete
  5. wah meriah.. best la g beraya kat rumah kak farah.. meh sally datang rumah akak pulak..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allah Kak...habiss jauh rumah akak haaa..hehehe

      Delete
  6. WAH SEDAPNYA...BEST DAPAT JUMPA FARAH N ASH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...selalu dah jumpanya kak..hehehe

      Delete
  7. Jeles jeles jeles , tapi ai is busy pula. Mencik. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak pun asyik busy je..huh...alahai...

      Delete
  8. Yg tudung kale kuning tu seiras dgn kawn sy

    ReplyDelete
  9. wow...best nya Sally..hihihih...Cutelah Ash..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...org dah jemput kan..ash mmg comel!

      Delete
  10. Wah.. Meriah.. Plan nak pergi gak... Tapi tak jadi sbb ank tido kedua-duanya... Jadi x jenjalan ke mana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai...kalau tidal dapat jumpa akak kan...

      Delete
  11. puncak alam? buleh ngat nk dtg ni ..hehe
    alaaaa... xbuat lagi ke? nak dtg jgk ...huhu
    syawal lg ni ..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak...tu kena tanya tuan rumah laaa...he he he...

      Delete
  12. perhhh meletop..hahahha nyumm yummy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedapkan nampak? Sedap lg rasa..hahaha

      Delete
  13. mmg boleh jadi duta ayamas dah tuh..excited bebenor nampaknye..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn...nnt nak email kat dorang..hahahaha

      Delete
  14. ayam tu tak lari dari tangan dia. haha.

    ReplyDelete
  15. Wah bestnya dapat jumpa para blogger . hehehe aktif betul kak sally nie

    ReplyDelete
  16. selera tgk aym....ct xmkn spagetti...tekak melayu kenkononnye...hikhik...puas cube nk mkn...;(

    ReplyDelete
  17. menyelerakan ayam goreng and sos spagti tu.. sedapnyerrr

    ReplyDelete
  18. waduh..
    best dh dpt jumpa cuperboy..
    shark ntah bila nk dukung cuperboy nie.
    haha..
    geram betuil tgk.

    ReplyDelete
  19. Assalammualaikum... sally,

    sally best dapat beraya rumah kekawan ... bab makan nie.. mselim3 rasa ayam tu macam sedap aje... hehe

    mselim3

    pls: sayang sekali mselim3 jauh kat johor.. hahah

    ReplyDelete
  20. amboiii .. sakan no depa.... selamat hari raya sally ku syg... bru sempat nak wish ^_^

    ReplyDelete
  21. Wahh..bestnyer dpt braya kat rumah blogger Farah..tengok ayam goreng yg dikt Sally pegang..terus teringin pulak makan ayam goreng...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!