Allah Maha Mendengar :')

1:43:00 PM Sally Samsaiman 27 Comments

Sejak seminggu lepas Sally ada bagi tau yang phone Sally rosak kan....since masa Aidilfitri lagi Sally punya phone dah buat hal...sedih...tu jela yang Sally boleh cakap...mana tak nya...telefon baru je berusia 9 bulan kot...Sape yang tak sedih...kalau dah 3-4 tahun tu yela takde nak ralat mana kan....

Macam yang korang semua perasan, Sally akan menghadiri konsert CNBLUE pada hari Sabtu ni...meaning that esok la...tapi bila phone rosak...Sally terus rasa macam...

"okay, takde motif aku g konsert.."

which is sebenarnya takde kaitan pun...bukan sebab sape ada phone boleh masuk...tapi sebab kali ni Sally nak sangat kongsi dengan korang kemeriahan konsert kat Malaysia...bila kita kat negara lain...feeling dia tak sama sebab kita tak duduk kat negara kita....

Beberapa hari ni...Sally sentiasa berdoa...semoga Allah permudahkan segala urusan Sally...tak kisah la apa-apa pun...Baik daripada segi hidup mahupun rezeki atau pelajaran Sally..(budak takut next week result keluar)...tapi betul la orang kata...bila kita bersungguh-sungguh minta pertolongan Allah, In Shaa Allah...Allah akan bantu kita....


Semalam sebelum balik kerja...Sally dapat satu panggilan daripada Sony Center kat KLCC yang phone Sally dah selamat...dah sihat...terus Sally speechless...rasa nak menangis...rasa terharu...rasa yang tak dapat nak ungkap...betapa sayangnya Allah...sehingga DIA bantu permudahkan segalanya..(even sebenarnya pergi konsert tu melalaikan)...aisehman...semoga Sally dapat kawal diri dan jaga pergaulan...

So, let's celebrate people! Nantikan live update daripada stadium....kalau korang rajin boleh follow instagram Sally...nnt sally update lagi banyak gambar kat sana...okay..?

You Might Also Like

27 comments:

  1. wah...nasib baik dah dapat balik..nanti boleh la tengok update sally tentang konsert tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki sally masih dengan dia kak..alhamdulillah...

      Delete
  2. dah lama tak singgah sini ..
    kalau kita dalam kesusahan in sha allah tuhan tolong btw tak sbr nk tgok sally share psl konsert tu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa dah lama tak datang ni...? majok ek! hihihi...
      nanti sally update time by time ye :)

      Delete
  3. Replies
    1. dah byk dah dengar org kata gitu...hahaha

      Delete
  4. Sesungguhnya Allah maha hebat..tiada lain selain Allah. Kita kena yakin kuasa Allah doa lah senjata kala kita susah

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu...alhamdulillah Allah masih bg petunjuk :)

      Delete
  5. good luck for result next week..=) ain pun nevess ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan la nebesss...Sally jd lagi nebesss ni haaa

      Delete
  6. Allah Maha Mendengar lagi2 doa hamba-hambaNya...^_^

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Alhamdulillah... Rezeki Sally sebenarnya

      Delete
  8. Alhamdulillah, dah sihat pon henpon sally..

    ReplyDelete
  9. alhamdulilah..dengan izin allah swt

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah , Allah permudahkan ... tak sabar nak tgk kat blog sally .

    ReplyDelete
  11. Dah elok dah? Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  12. Waahhh!!!! nnt boleh laaa amek hubbyyy kte Yong hwa bebanyakk eaa...... heheheehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. chop! hubby sape...? mohon delete komen ni dan komen benda yg sahih..hubby akak :P

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!