2nd Giveaway TiNiE | Wink Photo Contest

12:26:00 PM Sally Samsaiman 37 Comments

http://aquagurl87.blogspot.com/2014/08/2nd-giveaway-tinie.html

Kenapa gaya macam takde keja sangat dah ni...hahahaha...actually masa BW tadi...Sally nampak ada sorang blogger update hadiah untuk GA dia...tetiba Sally macam nak sangat hadiah dia..hahahaha...apa dia..?


comel kan...? Hahahaha...Sally tau mmg comel..muahahaha...sebab tu la Sally join...lagipun tak susah mana pun...upload gambar je pun...eh, even phone rosak..still ada gambar tau! hahahaha...

Syarat-syarat penyertaan :

1. Para peserta hendaklah Follow blog aquagurl87.blogspot.com yang ni WAJIB ea..
2. Peserta hendaklah letak gambar sendiri dengan gaya masing-masing tapi jangan lupa WINK tau.
contoh :



3. Peserta dikehendaki menjawab soalan dibawah :

a) Siapakah artis kesayangan korang?
b) Letakkan gmbar artis kesayangan korang.

4. Tagkan 3 rakan blogger yang korang kenali.
5. Jangan lupa bagi link korang kat ruangan komen dibawah.
6. Tarikh tutup penyertaan adalah 15/9/2014

So, firstly nak upload gambar Sally tgh wink...

a) Siapakah artis kesayangan korang?
CNBLUE for sure!

b) Letakkan gmbar artis kesayangan korang. 
Sally nak tag :  Niesa, Lya, Jijah

Macam biasa la..kalau nak join, klik banner~

You Might Also Like

37 comments:

  1. wahhh..kak sally tag kte... nk join jgk laa.. comel jee GA nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. harusss la..Jijah kesayangan kot! hahahaha...join la nanti tau :D

      Delete
  2. comelnye hadiah, nak join gak hehehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. masuk la kak...sure comel je akak main wink-wink...ajak Mr. Big sekali :D

      Delete
  3. Assalamualaikum dan salam syawal ke-10,.memang comel jer hadiah dia..semoga berjaya dik Sally..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak...selamat hari ghaye! thanks kakak! :D

      Delete
  4. pewit... hehehe.. thanks sudi join.. alamak artis kesayang sally same laaaa dengan Tinie CN Blue

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks jugak sebab bg hadiah comel tu..hahahaha...aigoo~ sape yg tak sayang CNBLUE? :P

      Delete
  5. Replies
    1. mama! suruh la sufi join...sure sally kalah :P

      Delete
  6. hhee menarik..ada kelapanagn nnt lya join.nak bw dulu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay Lya...masih ada masa lagi nak join :)

      Delete
  7. Gudluck Sally :) Singgah dari GA yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/2nd-giveaway-tinie-wink-photo-contest.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!